Lak za Sveder za Akril Nohti Electric Nail Drill Bit Pro Nohti Oskrbe Karbida Nohtov Drill Bit za Gel Nohte, obnohtno kožico

0 ★
(0)

€3.59   €2.37

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m29843

Opis Izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Visoka kakovost,nohtov orodja, ki so varne in zanesljive volfram jeklenih materialov, z odlično brušenje učinek in dolgo življenjsko dobo.priročno brušenje, visoko učinkovitost in stabilno delovanje.kadar se uporabljajo za dolgo časa, malo ne bo tako vroče kot kovinski bit.bi nohti bolj gladko in enostavno ustvarite odlično nail art.

Primeren za večino velikosti 3/32" lak za vrtalni stroj.primerna za nail salon, salon lepote, wellness ali osebne manikira pedikura, diy nail art doma.to je zabavna in z veseljem uporabljajo nohte doma z družino in prijatelji.

Širok obseg uporabe,zelo primerna za manikuro in pedikuro, steklo, plastika, kovine, kamna, keramičnih ploščic, keramike ipd., in se lahko uporablja za naravne nohte in umetni nohti.

Odlično darilo, to polirane glave komplet je idealno darilo za mamo prijateljice,z njim, vaša mati lahko enostavno diy nohti ali nega nohtov in pedicures.

Enostaven za čiščenje,je volframov karbid materiala ne bo rja in preprečite nastanek korozije.čiščenje in sterilizacijo sveder po vsakem postopku.drgnjenje s krtačo in sperite z milnico.

Specifikacije:

Material:Volfram Jekla

Velikost vpenjala:2.35 mm/0.09 palcev(3/32")

Trak:21,30,31,34,35,39

Paket Vključuje:

1 Kos Nohtov Drill Bit

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike betweeen različnih monitorjev,pic morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Drugo

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki