Vesolje K101 Nov Prihod Poletja Nagnila Copate Trden Krog Toe Trak Žensk Mul Udobje Pravega Usnja Priložnostne Dame Čevlji

0 ★
(0)

€109.70

Na zalogi
Oznake:

sandles ženske 2022

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2979

Opis Izdelka

Kupci Pohvale

Glavna Pogleda

Materail Podrobnosti

OBVESTILO

Smo poslali CN(Kitajska) velikosti.Prosimo, upoštevajte velikost grafikona in vaša stopala dolžina izberite velikost.Za primer,moja stopala dolžina je za 23,5 cm,bom izbrati NAS velikosti 6=CN velikost 37 .Običajno bom izberite 1 velikost večje,ker se je moja noga je malo široko in maščob.Če niste prepričani,prosim, pustite me sporočila,ki sem vam bodo pomagali izbrati primerno velikost.

Plačilo

Dostava Načinu

EMS / China Post Registriranih Air Mail / Matterhorn.si Standardna Dostava.

Prosimo Opazite, Da So

1 .Naše čevlje, zaradi česar proces je samolepilna.Redko stanje je tam bo malo lepilo levo na čevlje.Imeli smo poskušali naše najboljše, da bi se izognili,lahko pa ni bil 100% izognili,se zavedajte. 2 .Malo niti na čevlje je normalen pojav.Še posebej, škornji,to ne bo vplivalo na kakovost.Če ste mislih, da je zelo veliko,dvakrat razmislite, ali lahko to sprejmete. 3 .Velikost grafikona je size standard seznam,vsak ima svojo lastno obliko stopala,širine in dolžine,bo fit ena velikost velikost grafikona.Ampak to je zelo težko zagotoviti, da bo velikost vam ustreza 100%,ki ga je treba sprejeti tveganje. 4 .Pred in Po tem, ko bi,se bomo vedno preverite velikost za vas zelo previdno.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročil, da je naslov za dostavo, ki ste levi iz naslova naročila.

Politika Vračanja

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vam lahko obrnete na nas, v roku 3 dni po prejemu predmet in ga vrne v roku 7 dni za polno nadomestilo.Element, ki mora biti v enakem stanju, kot je bil dobavljen.Prosimo, upoštevajte, da shipping stroški so nevračljive.

Tečajne Politike

Čevlji, ki jih ne more zamenjati vis Matterhorn.si.Lahko se vrnete čevlji za polno nadomestilo ,potem bi spet.Prosimo glejte politiko vračanja.

Povratne informacije

1. Če ste dobili in tako kot naše elemente, pozitivne povratne informacije, je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo. 2. Obrnite se na nas, preden ste zapustili negativne ali nevtralne, prepričani, da bomo rešili njimi na najboljši način.

Prosimo, kliknite na "Dodaj v Trgovini Seznam" dodaj naši trgovini v vaše priljubljene in našo VIP,potem ste lahko enostavno preverite naše nove sloge in vašega naročila.

Dodatne Informacije

Nazaj Števec Tip: NOBEN

Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Ime Oddelka: Za odrasle

Vložek Materiala: PU

Zapiranje Tip: Slip-On

Postavka Vrsta: Sandali

Sandali, Tip: Mul

Priložnosti: Priložnostne

Pete Vrste: Kopita Petah

Višina Pete: Visoko (5 cm-8 cm), 7 cm

Modni Element: Ozkem Pasu

Zgornji Pravega Usnja Tip: Kravje Usnje

S Ploščadi: No

Obloge Materiala: PU

Vzorec Tipa: Trdna

Številka Modela: K101

Podplat Materiala: TPR

Strani Vamp Tip: Odprto

Blagovna Znamka: Vesolje

Slog: prosti čas

Zgornji Material: Pravega Usnja

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki