2Pcs Lase Catcher Kvadratnih Odtočnih Kritje za Tuš Silikonski Lase Zamašek s Sesalno Skodelice Enostaven za Namestitev Obleko Za Kopalnico

0 ★
(0)

€8.84   €4.43

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2937

Opis Izdelka

✨【Super Lepljive】: na novo dograjeno, kopalnica, sušilnik za zbiranje trave.Močan sesalni rešuje problem, da lasje lovilcev za tuš možganov ni mogoče adsorbira na terenu.

✨【Trajne】: Naše lase catcher tuš možganov so narejeni iz termoplastične gume, ki je non-zdrsa, elastične, odporne na obrabo, in težko, da bi prekinil.vsi potopi.

✨【Enostaven za Namestitev】: samo da sesalno skodelice v luknje od štirih kotov.Kraj možganov pokrovček potisnite na ustrezno korita ali ploščice.Pritisnite navzdol na vogalih štiri strani, da se jih držijo.

✨【2Pcs】: odtok lase catcher pridejo v 2 kosa.Menijo, multi-scenarij uporabe talnih odtokov in redno zamenjavo.Uporablja se lahko v kadi, kopalnice, korita, pralnice, kuhinje, pet, kopalne kadi, ipd.Priporočljivo je, da si ga zamenjati enkrat na teden, in zamenjana je mogoče uporabiti znova, ko se oprana in posušena.

✨【Toplo Opomnik】: To je potrebno, da zrak cev mora biti ravno in brez postavljeno ovire.Drugače ne more absorbirati. 100% zadovoljivo poprodajnih storitev, se lahko obrnete na nas, če ste.

Dodatne Informacije

Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi

Material: Silikonski

Velikost: 14*14CM

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Colanders & Sesalnikov

Item2: Lase Lovilcev

Item3: Korito Drainer

Item4: Talni Odtok Zamaši

Številka Modela: tuš možganov lase catcher

Item1: Pomivalno Korito Plug

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki