48Pcs Elastična Pearl Zapestje Pasovih Corsage Dodatki, Poročni Zapestje DIY Umetno Cvetje Dekor Za Poroko Beach Party

0 ★
(0)

€45.59   €27.35

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m288202

Opis Izdelka

Pravilno velikost: vsak elastična pearl zapestje corsage band wristlet ukrepi pribl. 2.36 cm, notranji premer, nastavljiv premer, elastični trak za vas, da uporabite, tudi prenosni za vas, da ga nosite zaradi lahkosti in priročno za vas, da jo shranite v torbici ali žepu zaradi majhnosti, bi ne zavzamejo preveč prostora.

DIY lasten slog: elastična biserna poroka wristlet je oblikovana s plastično biser, in je povezan s plastično ovalne votlih predlogo, enostaven za vas, da vrvic cvet stebla ali čipke, tudi lahko odpravite umetno cvetje z lepilom na to,, ki lahko pomagajo oblikovati lastnih stilov, kot vaše želje in potrebe.

Močno elastičnost: DIY cvet pearl zapestje corsage zapestnica je nanizani z elastičen material, ki ima prednosti nastavljiva velikost, primerna za vas, da prilagodite elastični pas, da se prilega lastno zapestje velikost, ki vam lahko prinese udobno nošenje izkušnje.

Široko aplikacije: ti poroko corsages pearl zapestnice so pogosto uporablja kot bi zapestje cvet za poroko, obletnico, sodelovanje, maturantski ples, slovesnosti, rojstni dan, cocktail party, formalno večerjo ali drugih pomembnih priložnostih, ki jih lahko dodate elegantna okraskov za vas.

Elastični pearl zapestje corsage pas je narejen iz PVC in plastičnih biser, pokaže s trajnost, svetle barve, odpornost proti obrabi, ni lahko deformira ali poškoduje, prav tako njegova površina dotika tako gladko, da ne praska svojo zapestje ali trgati oblačila, ki je lahko v pomoč, da jo uporabite večkrat, za dolgo časa.

barva: bela

Material: plastika + PVC

Velikost: Pladenj premera približno 5,5 cm

Vsebina Paketa:

48 x Elastični pearl zapestje corsage razredi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki