Poredna Vrt Gnome Božič Obleko Gor v Zaprtih prostorih ali na Prostem Okraski Gnome Božič Gnome Smolo DIY Vrt Dekoracijo Palček

0 ★
(0)

€7.69

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m287691

Opis Izdelka

Opis:

Božič smolo škrat

Opis:

Material: Smole

Velikosti: Prikaži na fotografijo

Specifikacija:

Naš vrt gnome je zelo zaposlen, da ne želite biti moteni.To lahko stojijo na travniku ali pod drevo.

Izdelan iz visoko kakovostne trpežne smolo.

Odlično darilo ideja za vse stranke-na prostem kip Gnome je kot nalašč za notranjo dekoracijo.

Vrt gnome kip je kot nalašč velikost in bo primerna za vsako vrt.Imajo zabavno, samo da svoje prijatelje in družino, nekaj veselja in nasmeškov.

Seznam vsebine:

1 x Smolo Gnome

Predogled:

Ujeti pod svoje hlače in dodatno hmelj, to je smešno malo človek urinates z presenetljiv pogled na njegovo neumno brkati obraz

Da vaše goste nasmeh-to srčkan palček je iztegnjeno roko, lahko podporo drevesa, ograje delovnih mest ali v podobnih prostem okraski dobrodošli so tudi vaši gostje.Da družina in prijatelji, zadovoljni s svojim zabavno travnik dekoracijo.

Visoko kakovostno zasnovo obarvano rdeče in zelene s klasično palček videz.V Willy škrata, ki je ročno izdelan in tehta 2 funtov (približno 0,9 kg)-ni preveč težka za izvajanje, ne pa tudi dovolj lahke, da bo odpihnilo v teh elementov.UV zaščita in nepremočljiva.

Trajno teras okras-lahko se uporablja na prostem v nekaj letih.Prikaz te dirty mali človek kip v vaš vrt, travnik, vhod prehod in tudi v zaprtih prostorih.Potegavščina Palčkov so velika potegavščina darilo za prijatelje in družino.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki