Multi USB Polnilec 50 W 5 Vrata USB za Hiter Polnilec s QC 3.0 Hitro Polnjenje LCD Smart polnilna Postaja Središče za Več Naprav,

0 ★
(0)

€23.27

Na zalogi
Oznake:

Multi USB Polnilec, električni pojdi kart za odrasle, 1 bms za lifepo4, 48v litij-ionsko baterijo, 5kw za sončne, bms za lto baterije, 24v baterija za kolo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m240552

Opis Izdelka

Qualcomm QC3.0 Polnilnik USB Prenosni Več Vrata USB Hitri Polnilnik 5V 10A AC 100-240V 5 Vrat USB-Vtičnico Hitro Polnilnik z LCD Zaslonom za Pametni Mobilni Telefon

Ime izdelka: 5USB Smart Hitro Polnilnik

parameter:

Vhodna napetost: 100-240 v (50-60HZ)

Izhodni vmesnik Qc 3.0: (3,6 V-5V/3A, 6,5 V-9V/2A, 9V-12V/1,5 A)

Izhodni vmesnik SI : 5V/1A 2.4 3.5

Izhod skupni tok: 10A

Velikost izdelka: L98*W80*H38mm

Značilnosti Izdelka:

1. Material, ki se uporablja za zunanji ovoj: narejen je iz ognjevarnih PC materialov in je odporna na visoke temperature.

2. Materiali, ki se uporabljajo za fiksne vezja: posebna tesnila za uvožene elektronske izdelke, ki se uporabljajo v Združenih državah amerike, ognjevarne in visoke temperature odporen.

3. PCB board snovi: uporabe high-end elektronske izdelke namenske PCB board, št krhko, brez deformacij.

4. Zavarovanje cevi: uporabite izolirane varovalko cev, dodajte thermistor vlogo AC rezerve.

5. Vezje tehnologija: To sprejema popolno avtomatski pralni proizvodnja, visoka hitrost postavitev stroja, reflow spajkanje, samodejno plug-pralni, val varjenje, ipd., varstvo okolja tehnologija, št spajkanje problem, gladko spajkanje sklepih, zmanjšana spremljanje popravila, stabilno in zanesljivo kakovost.

6.DC line: Uporabite bakrene žice jedro 0.5 kvadrat, močan tok, da se zagotovi dejansko napajanje.

7. Proizvodni proces standardi: v skladu z varnostnimi proizvodnih specifikacij elektronskih izdelkov, v skladu s CE, FCC, ROHS in drugi standardi certificiranja.

8. Signal povratne informacije filtra: Filter visoko napetost kondenzatorja model z uporabo visoko kvalitetne elektronske izdelke.

9. Izhodni filter tuljavi: s izhodni filter induktor, manj besedilo val, lahko učinkovito zaščito matično ploščo računalnika.

10. Visoko napetost AC filter: napetost večje vibracije most in thermistor se uporabljajo za učinkovito deluje kot visoko napetost rezerve.

Dodatne Informacije

Dodatek Za Vrsto: Polnilnik Dodatki

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki