Novo Poljubi Konja Sodobno Kiparstvo Kip Kmečko Kovinski Umetnost Moške, Darilo Konj Dekoracijo Domov Zunanji Dvorišče Travnik Dekor Konj Ornament

0 ★
(0)

€21.00   €9.87

Na zalogi
Oznake:

marmor konj, kiparstvo kovine, travnik dekor kovine, železni prestol kip

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m237799

Opis Izdelka

Izdelkov description:

Jezdec in farrier, za 25 let, sem posvetil svoje življenje-NA-KONJ-v zelo mladih letih.Ljubezen za te živali in moja strast za blacksmithing, naravno led me za kiparstvo.

Danes, kladivo, nakovalo in ogenj, kjer isto strast še vedno gori, mi dovolite, da izrazim skozi grobo-iščejo materiala, gibanje, milost in lahkost, tistega, ki je postal moj model.

【Edinstveno Zasnovo za Dvorišču Okraski】Vrt konja, kipi, ki so ročno izdelan in je narejen iz trpežne kovinski material.

Na željo nekaterih, naredila sem središču mojega kiparstva "kiss", za poudarjanje relacijske strani dekle in-THE-KONJ.

【Edinstveno Zasnovo za Dvorišču Okraski】Vrt konja, kipi, ki so ročno izdelan in je narejen iz trpežne kovinski material.

【Prave velikosti in Enostaven za Montažo】Ta konj dekor ukrepi Poljub: 20*20*6 CM in Svoboda:20*13.5*6 CM,je velika in primerna velikost za dom in vrt.Ni orodja, ki so potrebna za montažo.

【Nepremočljiva】Vsak kos konjsko skulpturo je zaščitni premaz po antikorozijski zdravljenje prenesejo na vremenske.

【Najboljših Darila za Stranke Počitnice Okraski】Ta konj ornament, ki lahko dajo na travnik, dvorišče, verandi, teras, poti, je tudi najboljša izbira za okraski stranka.

Paket vključuje:

1xHorse ornament

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Pametno Napravo: NO

Material: Kovine

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki