Dan neodvisnosti, Uhani za Ženske Umetno Usnje Solze Uhani Ameriško Zastavo Nakit Pet opozoril Star Dvojni tisk, Uhani

0 ★
(0)

€2.36   €1.18

Na zalogi
Oznake:

solze turkizno, f solze biseri, studded usnje uhan, foulard ameriško zastavo, brazilski ameriško zastavo, uk ameriško zastavo, etnične usnje uhan, primeru teardrop, stitched usnje uhan, obesek velike solze

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m214794

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、Ameriško Zastavo Usnje Uhani: V bingljati uhani so narejeni iz mehkega umetnega usnja in so udobno nositi, da ne povzroča napetost v vaših ušesih.Različne možnosti, zato je priporočljivo, da kupite s prijatelji.

2、Primerna za družine Sezona: so odličen pripomoček za obleko gor o julij 4, kot patriotske simbol, ki bo nastavite narazen.Dodate lahko tudi odlično obleko za počitnice stranka na 4. julij.Primerna za ženske v pomlad, poletje, jesen in zimo.Je zelo primeren za nošenje skozi vse leto, da pokažejo svojo ljubezen za Ameriko.

3、Kažejo Duhu Domoljubja: Te usnje uhani lahko pa vsak dan v praznični Dan Neodvisnosti praznovanje!To ni le del 4. julij stranke, ker jo lahko zagotovi edinstveno pohvale za vse obleke na kateri koli dan v tednu.Solze v obliki, obliki zvezde in krog okraski so visela na hrbet, trnkom uhani in so udobna za nošenje.Te so kot nalašč uhani kažejo svoje domoljubje!

4、4. julij Stranka Nakit: Ti visi usnje uhani so ne samo eleganten in kul, ampak tudi dodati dodatno teksturo za 4. julij ličila.Rdeča, bela in modra design omogoča enostavno, da se ujemajo z najbolj summer party obleke in vam pomaga, da preprosto ustvarite edinstven in srčkan patriotske videz!

5、Idealno darilo: posebno darilo za prijatelje ali družino na Dan Neodvisnosti, Dan spomina, Predsedniške Volitve in drugih ocns.Počitnice okraski za ženske vseh starosti.

Opis:

Vsi izdelki so posnete pod naravno svetlobo.Kaj ste videli, je pravi strel.Vendar pa zaradi različnih razlogov, kot so različni monitorji, barve na sliki se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega predmeta.

Specifikacija:

Ime: Dan Neodvisnosti Zastavo Uhani

Material: umetno usnje

Slog: ženske

Oblika: spusti oblike, pet opozoril zvezda, srce oblika, kvadratne oblike, itd.

Uporaba: Darilo-daje ocns, Dan Neodvisnosti, potovanja spomina, praznik, rojstni dan

Pakiranje: posamično pakirani

Barve: 1#,2#,3#,4#,5#,6#,7#,8#,9#,10#,11#,12#,13#,14#,15#,16#,17 #,18#,19#,20#,21#,22#

Seznam Vsebine:

1 Par Uhanov (2 kosa)

Dodatne Informacije

Kovine Tipa: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Slog: TRENDY

Postavka Vrsta: Uhani

Fine ali Moda: Moda

Uhan Tip: Padec Uhani

Obliko\vzorec: Nepravilna

Spol: ŽENSKE

Material: Usnje

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki