Gothic Overbust Cvetlični Čipke Korzet Mujer Vrhu ,Ženske spodnje Perilo Pasu Cincher Goli Vrh, Telo Shapewear Eksotičnih Oblačila

0 ★
(0)

€17.53   €12.27

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m20775

Opis Izdelka

Korzet Vrhovi za Ženske Modni Korzet Perilo za Seks Poredna Pasu Cincher Stezniki za Telo Shaperx Srednjeveške Kostume, Burleske Obleke

Velikost Grafikona

1. Modrc je izdelana v skladu s pasu obod.Prosimo, izberite vašo modrc glede na vaš obseg pasu.

2. Če je vaš pas je med dvema velikosti, prosimo, izberite manjšo velikost.

3. Ročno merjenje je razlika 2-3%.

4. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno pred nakupom. 1 palec = 2.54 cm.

Kako nositi korzet sami?

1. Odvijte modrc, odvijte center obroč, in potegnite nazaj modrc 6-7 cm, vendar ne odvijte vezalko na dnu modrc.

2. Skrbno urediti vaš Baskovski straneh pred modrc.Razporedi zatiči in luknje, in nato objemka Baskovske skupaj.

3. Privijte kravato zaviti.Začnite na vrhu.Nato pojdite na dno kravato zaviti in potegnite kravato zaviti strožji.Nato potegnite spodnji polovici kravato zaviti strožji.

4. Pritrdite ohlapno kravato na zadnji modrc.

5. Obstaja plošči na hrbtni korzet, ki se lahko uporabljajo za kritje nazaj pod kravato (neobvezno) ali pa jo zložite v korzet, da bi nazaj pod kravato bolj izpostavljeni.

Dostava

Bomo izpolnite številko za sledenje po odpremo, na splošno ne bo sledenje podatkov v 2-5 delovnih dneh.Lahko preverite, ali je v vašem naročilu.Informacije o obdelavi prevoznik in levi Kitajska,ne bo vse več posodobljene informacije, dokler paket prispe v namembni državi in se obdelujejo s carino.Torej, če ni posodobljene informacije durin

Nasveti 1.Ta datum je predvidenem času,in Ne 100% zagotovljena!če morate zagotoviti, da boste prejeli postavka za ta datum,prosimo, potrdite s prodajalcem, ali je lahko.

Nasveti 2.Če to ni za dostavo v tem času(vsaka država je lahko različna),lahko odprete spora prosi za vračilo!to je 100% zagotovljena!da je čas, normalno je,prosim, ne skrbite.

Spor

1.drugi nezadovoljstvo, ko jih prejme paket,kontaktirajte nas, preden ga odprete, se spor.Vam bomo odgovorili v 24 urah.

2.Če morate odpreti spora,prosimo, izberite razlog, skrbno in prenos učinkovito dokaz.To je zelo pomembno!Če je dokaz nezadostno,Matterhorn.si ne bo podprl vašo zahtevo.Lahko samo odprite sporu za enkrat po tem, ko bi končal v 15 dneh.

3.Če to ni prodajalčeve odgovornosti,smo lahko tudi sprejme vrnitev,vendar boste morali plačati vrnitev takse po sebi!

4.Denar je lahko le vračilo skozi spora,ni mogoče prenesti v svojo kartico neposredno,ravnanje pristojbine je zelo visoka, med mednarodnega prenosa.

5.Če je vračilo je dogovorjeno,na splošno, se bo denar nazaj na svoj račun v 1 tednu.Če ne boste prejeli,prosimo, obrnite na servisno službo, od Matterhorn.si.V Matterhorn.si procesov vračila,tako da smo lahko ne preverite za vas.

O Korzet Vrh

1.To lep modni korzet čipke obleko ima čipke na hrbtu in ima srednjeveške Gotike.

2.Korzet obleko je zasnovan tako, da ženske v peščena ura oblike in uresničuje učinek korzet pasu trener,Če so moški pripravljeni, da poskusite, tudi jaz jih spodbujajo.

3.Ti modi, perilo se boste počutili kot kraljica na zabavo, igro vlog, klub, nočni ogled ali spalnici.

4.Kot nalašč za poročne obleke, steampunk oblačila za ženske, halloween kostumi za ženske, datum noči, burleske obleke Ali druge nepozabne priložnostih

5.Ljudi, ki ljubijo življenje, bo izberejo svoje lastno življenje in izberite stezniki, ki želite biti drugačni

Dodatne Informacije

Vzorec Tipa: Trdna

Spolnost: No

Postavka Vrsta: Bustiers & Stezniki

Poreklo: Celinska Kitajska

Dekoracijo: Appliques

Material: Poliester

Slog: Gothic Sodišče, spodnje perilo

Spol: ŽENSKE

CN: Guandong

Nespodobno Sliko: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki