SONOFF NSPanel Smart Scene Stensko Stikalo EU/ZDA Wifi Smart Termostat Zaslon Preklopi Vse-v-Enem Nadzor za Alexa googlova Domača stran

0 ★
(0)

€134.09   €127.38

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m20002

Opis Izdelka

Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini, če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me, bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!Prosimo, kontaktirajte me za več podrobnosti: Mobile: +86 15576650740 Whatsapp / Wechat: +86-15576650740 SONOFF NSPanel Smart Scene Stensko Stikalo EU/ZDA Wifi Smart Termostat Zaslon Preklopi Vse-v-Enem Nadzor za Alexa googlova Domača stran

Model NS PLOŠČA-EU/ZDA Vhod 100-240V~50/60Hz 4A Max Izhodna 100-240V~50/60Hz 2A/Banda 4A/Skupno LED Obremenitev 150W/110V/Banda, 300W/110V/Skupaj 300W/220V/Banda, 600W/220V/Skupaj Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHz tehnologijo Bluetooth Standard 4.2 BLE TFT Zaslon 3.5" (Kapacitivni zaslon, občutljiv na Dotik) Ločljivost zaslona Ločljivost Zaslona APLIKACIJE Operacijskih Sistemih Android in ios Lupini Materiala PC V0+CRS+ Kaljeno Steklo Dimenzija NSPanel - EU: 86x86x41.7mm/NSPanel- -NAM: 120x74x41.7mm Potrdila NSPanel - EU: CE//CQC/SRRC/RoHS NSPanel-NAM: CE/FCC/RoHS

potrebujete eno napravo za centralno nadzira več električnih naprav v vašem domu, od luči, grelniki, hladilniki, zavese, vrata in okna?Nepredstavljivo!!NSPanel lahko nadzorujejo vse te naprave, ki ponuja celostne HMI plošča za avtomatizacijo doma, ki je zelo priročno, vse, kar potrebujete za ... ena tapnite.

NSPanel Smart Scene Steno Stikalo je opremljeno z vgrajeno zmogljivo termostat in okoljske senzorje.Določite lahko različne sobne temperature za različna časovna obdobja, in NSPanel bo samodejno sproži ogrevanje ali hlajenje opreme glede na vaše nastavitve pogoji, da je soba na prijetno temperaturo.Kaj je bolj, NSPanel je Scenarij, ki temelji nadzorno funkcijo lahko nastavite različne načine za zbudi, delo, zabava in spanja, in lahko preklop načina kadarkoli.

Tako močna plošča, kako nadzorovati ?Obstajajo trije načini, lahko nadzor SONOFF NSPanel Smart Scene Stensko Stikalo: uporabite dual-channel stikala ali zaslon na dotik, na blizu razdalje, uporabite APLIKACIJO za nadzor, ko ste na dolge razdalje, glasovni nadzor bo vaše roke proste.

Ena Tapnite za Pametni Dom

NSPanel centralno vključuje HMI nadzor, pametni nadzor temperature in pametne stensko stikalo, obrača svoj dom v priročno in pametno mesto.

Vse-v-Enem Nadzorni Center na HMI Plošča

Kaj pa, če bi lahko na preprost način za centralno krmiljenje več naprav na vašem domu, temperature okolice, vključite vnaprej določeni prizori, ki temelji na izbranih želje, vse, ki so bili z enostavnim dotikom?

To je točno to, kar NSPanel dela za vas: od luči, hladilnik, električni grelec za windows in zavese, novi svet doma avtomatizacije, bo vaš pametni dom življenje boljše!

Več Interaktivnih Načinov Kontrole

--Tesnem Oddaljenost: priročno kombinacija HMI smart touch panel in dual-channel stensko stikalo.Primeren za bližnje razdalje nadzor nad svetlost, sobna temperatura in več.

--Srednja Razdalja: Super inteligentna in občutljiva glasovni nadzor za avtomatizacijo doma prek Alexa, Google Pomočnika ali Alice.

--Dolge Razdalje: Smart nadzor vašega doma preko eWeLink App z večnacionalno funkcije tudi na prostem.

Pametna Osvetlitev z Lahkoto

NSPanel zaposluje na HMI plošči design, ki centralno upravlja različne gospodinjski aparati, ki vam omogoča, da nadzor nad njimi v ultra-priročen način!Z NSPanel vaše želje za razsvetljavo so vsi na vaši bo na ta HMI plošči, se svetlost, zatemnitev, RGB ali barvno temperaturo.

Takojšen Dostop do Scene-prilagajanje

Želijo posebnih nastavitev za ohranjanje temperature in svetlost prostora, ko delate, spanje ali gledanje filmov?

NSPanel vam omogoča, da vnaprej določeni posebni pogoji za različne izbranih prizorov, tako da lahko sproži jih kadarkoli.To pomeni, da lahko preklopite iz filma gledal način, da je način šolanja s samo enim tapnite, če želite takoj aktivirati vse svoje nastavitve za prizor.

Inteligentni Skupina Upravlja Nadzor

Predstavljajte si, da včasih, ko si se vrnil domov, si lahko samo želijo, da se obrnejo na enega od luči in uživajte vaš čas tiho, ampak včasih boste morda želeli, da vklopite vse luči dobrodošli družino ali prijatelji.

NSPanel vam omogoča, da nadzirate isto vrsto pametni dom naprave, posamično ali v skupinah glede na vaše posebne želje.Enostavno lahko spremenite te nastavitve na bo, ki vam daje popolno svobodo, da uživajo pametni dom na svoj način.

Smart Nadzor Temperature

Opremljen z vgrajeno zmogljivo termostat in okoljski senzorji, NSPanel zazna okoliško temperaturo in vam omogoča, da sprožijo prikaz vašega ogrevanje ali hlajenje naprave, tako da bodo vedno samodejno hranite na sobni temperaturi stabilen in se prilagoditi na želeno temperaturo.

Z drugimi besedami, lahko poslovite od vroče ali hladno temperaturo vrhov v vaše mesto!

Prilagodite in Prednastavljene Temperature Vam je Ljubše

Ročni termostat način vam omogoča, da prilagodite temperaturo kadarkoli ki vam ustreza in jo ohraniti enotno in stabilno, medtem ko je njegova samodejni termostat način ponuja tudi druge možnosti.Določite lahko različne sobne temperature na različnih delih dneva, in NSPanel sproži ogrevanje ali hlajenje naprave samodejno, da notranja temperatura vaš dom na določene točke glede na vaš urnik in nastavitve.

Dual-Channel Stikalo za Boljši Nadzor Naprave

Čeprav lahko nadzorujete več naprav, na NSPanel, naprave, ki je opremljen tudi z dvema neodvisnima fizičnih tipk, ki vam omogoča nadzor dveh naprav, ki jih uporabljate najbolj pogosto samostojno, kot tisto, kar ste prej!

Remote APP Nadzor, Ni Časa in Prostora Omejitev

Z NSPanel deluje odlično z eWeLink App, vaš pametni dom izkušnje, ki bodo močno povečano!Nadzor nad vaš dom naprave ni več omejeno le na čas in prostor.Poleg neposrednega nadzora na plošči, lahko tudi daljinsko spremljanje in nadzor nad vse vidike vašega pametnega doma preko app.

Dodatne Informacije

Mehanske Življenje: 100000

Blagovna Znamka: SONOFF

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Ročno Orodje Deli

Max. Napetost: 240V

Max. Trenutno: 4A

Kraj Izvora: Guandong, Kitajska

Podpora: WiFi 2.4 G app povezavo (PS

Omrežja: WIFI

Številka Modela: NSPanel-EU/ZDA

Po meri za podporo: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki