Mocsicka Tropski Gozd Oh Baby Tuš Ozadje Srčkan Dinozaver je Deček Džungle Novorojenčka Foto Ozadju Foto Studio Photocall

0 ★
(0)

€11.68   €7.12

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m19312

Opis Izdelka

O Materal:

Vinil je odličen material za tisk, ker je najbolj žive in živahne barve.Material je lahek, ne-nepremočljiva, in nekoliko pregleden, zaradi česar je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.To je tanka, vendar poceni in stroškovno učinkovito. (Vinil lahko samo zlikane z nizko temperaturo železa.

Poliestrskih vlaken material, ki je bolj strokovno.Je narejena iz zelo dober material, nepremočljiva, lahko tudi zlikane, ga bo mogoče večkrat uporabiti, in tkanine, ki je močnejši.

Prednosti nd Slabosti:

Vinil material bo nekoliko vplivajo na fotografiranje učinek zaradi prevoza gub.To zahteva kupci za uporabo z nizko temperaturo železa za odstranjevanje gub.

Poliester ne gubam.To je tudi močnejši in se lahko ponovno uporabi.Mogoče oprati z vodo.

Kako Odstraniti Gube Na Vinil Ozadje ?

Vinil ozadju krpo, ki ste jo prejeli, bo imajo nekaj gub, ki so jih prinaša logistiko.Morate odstraniti dnu gubo, ki mora biti previdni.Uporabite nizko temperaturo, likalnik za likanje, in dal plast tkanine, iz železa.Ne pustite, da vodna para spray na ozadju krpo.Ne uporabljajte visoko temperaturo železa, bodisi, saj bo to skrči ozadju tkanine.Prosimo, bodite previdni.Predlagam vam, da si postavite kos tkanine, iz železa in nato železa brez pršenje vode.

O velikosti:

- Če morate prilagoditi drugih velikosti, prosimo, obrnite na nas.

- Slika spodaj je privzeto velikost.

Dodatne Storitve:

Če potrebujete dodatno luknje, dodaj žepi, roll up in pošljite, prosimo, obrnite na službo za stranke.(Kliknite na spodnjo sliko za nakup)

Barva Razlika:

-Od barv monitorjev in tiskalnikov, ki so bistveno drugačni, kromatične aberacije je neizogibna, vendar smo lahko nadzor nad to napaka dobro in ne bo vplivala na učinek fotografiranje.Če imate kakršna koli vprašanja o tem, prosimo, obrnite na nas.

Pogosta VPRAŠANJA :

Q: Kako prilagoditi ozadje?

A: (1)Če še niste dali naročilo, prosimo pošljite vaše podatki po meri, ki vključuje slike, velikost, barvo in besede.Naši oblikovalci bodo design je za vas.

Q: Kako lahko prekličete naročilo?

A: Prosim pišite nam in mi vam lahko pomaga prekličete vaše naročilo v roku 12 ur.Naročila nad 12 ur, so bili izdelani ali dobavljeni in ga ne morete več preklicati.

Q: Ko package ladje ven?Kako dolgo lahko dostave?

A:paket običajno ladja v roku 2-3 dni.In standerd dostava storitve, ki se običajno potrebujejo 15-40 dni za dostavo.Če ste potrebujejo nujno, prosimo, izberite express dostava storitev.

O po-prodaja :

- Če se vam zdi težave s kakovostjo po prejemu blaga, ali ne izpolnjuje vaših pričakovanj.Prosimo, ne obupajte, komunicira z nami.Naš uporabniški servis vam bo pomagal, in tudi, povrnili .Naš uporabniški servis vam bo dala zadovoljivih rezultatov.

- Če se vam zdi kakovost problem po prejemu blaga, nas prosimo kontaktirajte, bomo povračilo vas, in vam bodo poslali fotografijo, če ste naročilo naslednjič za zagotavljanje kakovosti, in vam 40% naslednjem naročilu popust.

Dodatne Informacije

Max Širina: 300 cm(10 m)

Material: Vinil, ThinVinyl & Poliester

Številka Modela: ozadje

Slog: Otroci

Vrsta: Spray Naslikal

Poreklo: Celinska Kitajska

Po meri: Ime, datum, vse besede, vse se lahko spremeni

Velikost: Customized to any size

Paket: Da,

CN: Jiangsu

Mogoče Oprati: Poliester Samo

Znak: Baby, otrok, Stranka, Fotograf, neveste in ženina

Uporabljajo: Foto Studio, fotografije, Fotografija kulise

Fotografija kulise: otrok ozadju

Blagovna Znamka: MOCSICKA

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki