Metulj Dekor Lovilec Sanj - Ročno Tkane Boho Chic Macrame Steni Visi, Bohemian Kmečko Metulj Wall Art Okras

0 ★
(0)

€25.52   €17.36

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m179321

Opis Izdelka

Beautiful Butterfly Macrame Wall Art Dream Catcher: Dodajanje teksture umetniški pritožba na vaš najljubši kotiček vaše hiše s to Macrame Dreamcatcher.To bo centerpiece kjerkoli že visijo.V rese dodamo k lepoti tej steni visi.

Narava je Navdih Metulj Soba Dekor: To je krog macrame dekoracijo, ki je namerno s a beautiful butterfly na sredini.Ta ročno Pletene metulj je kot nalašč, če želite ustvariti metulj tematsko dekoracijo doma.

Boho Ročno Kmečko Metulj Dekoracijo: Preprosto obesite to Macrame dream catcher nad mantel, kavč, posteljo, mizo, ali celo na vhodu v vaš dom.Lahko tudi podarite kot darilo za naselje, rojstne dneve, zahvalni dan, ali Božič.

Vzdržljiv in kvaliteten Material, ki se Uporablja: To boho chic metulj dreamcatcher je narejen z uporabo premium kakovost bombaža z osupljivo ročno pletene tkanine.

Tehnični podatki: V macrame metulj je prekinjena na debelo kmečko krog železni obroč, ki drži Macrame umetnine in je 8inch/20 cm, Skupna dolžina je približno 19 palca/49 cm.

Tip: Macrame dream catcher

Slog: Bohemia

Barva: bež

Material: bombažno nit, železa obroč

Vsebina Paketa:

1 * Macrame Dream Catcher

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: PVC

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki