Ženske Morske Želve Želva Zapestnica Nastavljiv Rdeči Kabel Tkanje Zapestnice Bangle Moške Spolne Nakit

0 ★
(0)

€2.21   €1.99

Na zalogi
Oznake:

vozel želva zapestnica, poshfeel želva zapestnica, želva antlet zapestnica, drzne želva zapestnica, želva zapestnica rasta, emajl želva zapestnica, nogu želva zapestnica, želva abalone zapestnica, acetat želva zapestnica, želva žaba zapestnica

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m178347

Opis Izdelka

Ženske Morske Želve Želva Zapestnica Nastavljiv Rdeči Kabel Tkanje Zapestnice Bangle Moške Spolne Nakit KOLIČINE 1PCS

MATERIAL Legirano+Kabel

Nastavljiva VELIKOST

Dobrodošli na moje trgovine, glavna dejavnost: DIY nakit dodatki, vintage nakit dodatki, Zapirali, črke oprema, Noge Kape, posodo, ogrlice, kovinski nakit in tako naprej.

1.Garancija Zadovoljstva

Če niste zadovoljni z nakupom, prosimo, sporočite.Bomo storiti vse, kar moremo, da bi bilo prav za vas.Če ima element kakovosti vprašanje, bomo zamenjali za dobro kakovost (če je na voljo); ali vam .

2.Odpremo in ravnanje

Vaš običajni bodo dobavljeni iz Kitajske po zračni pošti.Za mednarodnega reda, to ponavadi traja 15-20days, da pridejo.V redkih primerih, to je do 35 dni.Dejansko dostave lahko nekoliko razlikujejo zaradi dejavnikov, kot so carine, carrier routing, Paket prometa in drugih nepredvidljivih dejavnikov.

3.Povratne informacije:

Prejem blaga, Prosim, ne mi dali negativno oceno, Imate kakšno vprašanje, prosimo, obrnite na nas.Bomo po najboljših močeh, najbolje rešiti z vami Vaše zadovoljstvo je naša opravljanje zaupanje!Hvala vam za vašo podporo in zaupanje!

Kot vrnitev za priložnost, ki ste jih navedli, da nas, smo začeli naše poslovanje na Matterhorn.si, da našim dobrih predmetov in storitev za več in več kupcev.motivirani nas cenijo, da vsak od vas

Dodatne Informacije

Slog: TRENDY

Kovine Tipa: Cinkove zlitine

Obliko\vzorec: Živali

Blagovna Znamka: LCcharm

Fine ali Moda: Moda

Zaponko Tip: Čipke-up

Zapestnice Tip: Zaviti Zapestnice

Veriga Tip: Beaded Zapestnica

Postavka Vrsta: zapestnice

Material: Kovine

Spol: Unisex

Poreklo: Celinska Kitajska

Nastavitev Vrste: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki