Črna Standard Dvorana Plesne Obleke Ženske Visoke Kakovosti Čipke Rokav Tango Valček Konkurence Ples Krilo Dvorana Plesno Obleko

0 ★
(0)

€128.49   €101.51

Na zalogi
Oznake:

dvorana junior krilo, dvorana latinsko obleko standard, dvorana ples girl oblačenja, dvorana čipke krilo, dvorana ples ženska obleka, obleke dvorana valček, grls valček krila, dvorana prom obleke, ženske, dvorana valček kostum, valček dolžino krila

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m177774

Opis Izdelka

Naročanje Opomba: Polno slovensko ime in polni naslov + pravilno telefonsko številko in poštno številko !!!

1,obleko vključuje vgrajeno v bras in obleka, Vratu pribor, Bomo izbrali najboljši od vseh materialov.

2, O Izražajo In Običaje.Običajno smo razglasi 15-29 let dolarjev in označi kot obleko, prosim, pustite nam sporočilo, če imate posebno zahtevo.

Smo na Kitajskem, Je zelo dober visoke kakovosti, ples, oblačila tovarni.Podpora trgovina, šola, ples organizacije ali dance shop sodelovanje.

Če imate kakršno koli izdelka problem, pls stik z nami prvič.Mi bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

Vaše 5 zvezde je najboljši podporo naši trgovini!

Najboljše želje!

Dostava Dostava

Običajno proizvodnjo časa bo trajalo 14-21 dni, ker mi je za handwork, Večina držav uporabljamo DHL express,traja 5-7 dni, da bi dobili vaš paket.Če potrebujete obleko hitro.Prosimo, da komunicirajo z nami v času, vam bo dal prednost .

Prosimo, upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah.In včasih traja malo dlje, zaradi lokalnih odpremi zamudo ali zaradi drugih razlogov.prosimo, dovolite dovolj časa za dobavo in prosimo, da nas kontaktirate, če imate niso prejeli predmet.

Vračilo kupnine

Lahko nudimo povračilo denarja, in zahtevo za vračilo je na voljo samo zahteva, da v 14 dneh po pošti prejeli &vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.Nudimo 100% vračilo kupnine če je predmet, ki je razdeljeno pred prihodom, vse, kar morate storiti je, da nam pošljete jasne slike kažejo, da je pokvarjen.Neustrezne razmere morajo biti opazil v roku 7 dni po dobavi .

Povratne informacije

Če imate nekaj težav z barvo, velikost, kakovost ali drugih, prosim stik z nami prosto, preden ste nam nevtralno/negativne povratne informacije.Najlepša hvala

Dodatne Informacije

Ples Tip: Dvorana, dvorana plesno obleko

Spol: ŽENSKE, Ženske Odraslih

Dostava: Brezplačna Dostava

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Spandex

Velikost: S, M, L, XL, XXL

Primerna Starost: 18-40 let za odrasle

Primerna Višina: 150 CM, 160 CM, 170 CM, 180 CM

CN: Guandong

Vrsta izdelka: Dvorana Valček Sodobne

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki