Hiter Padec Ladijskega Prometa 5-Reža Za Potovanja Sončna Očala Organizator Collector-Več Visi Očala Imetnik Zaslon Estuche De Anteojos

0 ★
(0)

€13.24   €6.62

Na zalogi
Oznake:

primer sončna očala, sončna očala primerih, vrečko iz mikrovlaken, vitrina za očala, Sončna Očala Primera

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m15055

Opis Izdelka

【Shranite Vaš Prostor 】1,Zložljivi design, odpreti, je enostavno, da bi našli različne očala, ki ustreza vašemu dnevna oblačila.Roll-up, je majhna. 2,Visi načrta, lahko obesite v omaro, v ozadju vrata ali na polici. 3, Majhen prostor. 5 očala v enem primeru, odlično in enostavno.

【Kot nalašč za na Prostem】1,Enostavno prevoz.očala Organizator lahko zvije in je ročaj . 2,Enostavno visi, to je lahko visi v kolo,nahrbtnik ipd 3,Enostaven za spremembe različnimi očala.kot nalašč za postavite svoje športna očala, plavanje očala, sončna očala in recept očala, branje očala v en organizator.

【Odlična Kakovost】Naše eyeglass primeru je močan in vzdržljiv, enostaven in modno oblikovanje, Izdelana iz visoko kakovostnih PU, black+sivo klasičnih color, tudi varnost za vsa očala.

【Večnamenska Zložljiva 】Sunglass Organizator Odprite velikost je 18.5 x 6,5 cm, roll-up velikost 6.50x4.70x3.20 palcev, in Neodvisno 5 reže za prostor.

【Dodaj V Košarico !】Očala Organizator je kot nalašč za potovanje ali počitnice.Prav tako enostavno dal v svoj nahrbtnik ali kovček, v avtu.Majhne postave, Velike zmogljivosti.

Package:

1 skladiščenje

OPOMBA:sončna Očala ne vključujejo

Dodatne Informacije

Material: Plastični

Postavka Vrsta: Očala Dodatki

Postavka Premer: 18.5cm

Številka Modela: Očala Primeru

Element Širina: 6.5cm

Postavka Dolžina: 18cm

Vzorec Tipa: Trdna

Postavka Višina: 1cm

Element Teža: 50g

Spol: Unisex

Kraj Izvora: Kitajske (Celinska)

Očala Dodatki: Primeri & Vrečke

Poreklo: Celinska Kitajska

Barve: 4 Barvah, Pregleden Kvadrat

CN: Anhui

Ime Izdelka: Očala Primeru

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki