ABHU Kuhinja Backsplash Nalepke Kuhinja Olje-Potrdilo, Nalepke za Ozadje Kuhinja Samolepilne Folije Nalepka je Primerna Za Kabinet

0 ★
(0)

€11.19   €9.51

Na zalogi
Oznake:

Ozadje, palico na ploščice

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m12696

Opis Izdelka

Visoka temperaturna odpornost, vlago,-dokazilo, olje-dokazilo, vodoneprepustnost, prah-dokazilo: izdelan iz plastike in aluminijaste folije, ognjevarnih uspešnosti je močnejši.Preprosto obrišite, da odstranite madeže!

Samolepilni: odstrani nazaj je pritrjena z prilagojene mrežna črta, ki je primeren za merjenje in namestitev, in je primerna za vas, da razrezane na želeno velikost.

Enostavno odrežete in trim: samolepilni peeling in nalepke za ozadje, enostavno prilepite in jo odstranite.Enostaven za uporabo za hitro in elegantna kuhinja backsplash posodobitve.To lahko zmanjšal glede na vaš prostor.

Zelo primerna za dom, kuhinjo, dekoracijo, ki se uporablja za kuhinjske omare, pulti, police, stene, shramba površine, pomivalne stroje, pomivalni stroj plošče, pečica zajema, hladilniki, gospodinjski aparati, ipd., lahko olupljen takoj izklopite, in ki se uporablja za ravne površine.

Barva: srebrna

Material: plastika

Velikost: 3 x 0,4 m

Vsebina Paketa:

1 x Kuhinja nalepka

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Obračunska Enota: Usd/Roll

Material: Lesna vlakna ozadje

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki