Vrtna Rastlina Kritje Zimske Freeze Protection Večkratno Uporabo Rastlin Toplejše Vrečke Pregleden Preprečilo Ptic Žuželke Doma Dekoracijo

0 ★
(0)

€11.07   €7.31

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1227

Opis Izdelka

Značilnosti:

1.Material: iz nadgrajeno debel material, plastični film, lahki in rainproof namesto nepredušno pokrov, z boljšo zračnost in pregleden dizajn, primerna za vaše drevo zaščito in dekoracijo doma.

2. Vsestransko zaščito: V zimskem času, rastlinski pokrov, je treba.Namesto, da se odstrani in nadomesti vsako noč, so idealni za saplings, grmovje, mladih dreves, limonovcev, paradižnik in sadnih grmov.

3. Na prostem in v zaprtih Prostorih: Vaše rastline so zimzelena in bujne vse leto, in ti plastično folijo, zastirki ne samo, da jih zaščitijo pred težkih pogojih, ampak tudi zagotavljajo veliko sončne svetlobe na jasnih dni.

4.【Široko Uporabo】Naše naprave frost zaščitnik lahko ne samo zaščititi vaše rastline v vetrovno in hladno vreme ali proti hladnega zraka in snega v zimskem času, ampak tudi preprečilo ptic, žuželk, hišni ljubljenčki od vstopa.Ta obrat frost odejo je kot nalašč za posajenih rastlin, citrusov, dreves, grmovnic, mladih dreves, paradižnik in druge pokončne rastline.Primeren za pisarno, vrt, dvorišče, zelenjavni vrt, itd.

5.【Enostaven za uporabo in ne poškodujejo】Več možnosti za velikost, za različne velikosti rastlin, je bolj priročno za kritje.Preprost za uporabo, zdrsne preko rastlin in popolno.Dajanje zaščitnim pokrovom na obrat, ti odtenki omogočajo zraka in svetlobe, da doseže drevo, vendar izolirati proti zmrzali.

Specifikacije:

Ime: Obrat proti zmrzovanju zaščitni pokrov

material: plastika

Velikost izdelka: 60×80 cm & 80×110 cm & 150 x 180 cm & 210x240cm

Pakiranje velikost: 15*12*1cm & 15*12*2 cm & 25*17*3cm & 30*28**8 cm

Teža izdelka: 40, 80, 280, 900g

Vsebina Paketa:

1*Naprave proti zmrzovanju film

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Nastavite Vrsto: NO

Material: Plastični

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki