4Pcs Nedokončane Leseni Svečnik Držalo za Plovila Projekt, Pripravljen za Madeže, Barve ali Olje, 5 Cm za zabavo Dekoracijo

0 ★
(0)

€22.07   €13.69

Na zalogi
Oznake:

plovila barve imetnika, nedokončane leseni svečnik imetnika, olje madež za les, nedokončane lesa svečo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m120347

Opis Izdelka

IZ NARAVNEGA LESA: nedokončano, pripravljen za madeže, barve ali olje; lahko razlikujejo ena na ena, kot je bila naravnih borov les.

DODAJTE SVOJ POSEBEN DOTIK: klasično obliko, lahko barve, madež ne glede na barvo, ki vam je všeč, ali pa samo olje je pokazati naravne lepote.

NAČIN NAVDIH: odličen dodatek za plovila projekta.Ljudje, barve ali barvila, to kmečka, chic, vintage ali karkoli; uporabljate kot podstavek za sladko torto stojalo, mala DIY birdhouse, kiparstvo projektov in več.

OBRTNIŠKI ČAR: Navedite vaše centerpieces in tabela poudarki, lep ročno izdelan čar s tem nedokončane lesene svečniki, ali dati ven kot obdelujete darilo.

PACKAGE & VELIKOST: Paket vključuje 4pcs nedokončane lesene svečnike.Velikost približno 125 mm/4.92 palec visoko, 55mm/2.16 palčni Znanja premer.

velikost:približno 12.5 x 5.5 cm

Material:Bor

barva:Les barva

Vsebina Paketa:

4 x nedokončane svečnik imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Slog: Sodoben Slog

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki