Vjoy Auto Avto Diagnostičnih Orodij za Posebne Tesla Model3 Tlaka v Pnevmatikah Monitor Nad Hitrostjo Alarm Hud na-potovalni računalnik

0 ★
(0)

€996.57   €916.84

Na zalogi
Oznake:

auto avto diagnostična orodja posebne

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m11773

Opis Izdelka

Sorodni Izdelki

Skype: v živo:frost_395 E-pošta: frost @ vjoycar.com Whatsapp: +0086 17320310512| QQ: 2860028170

2021 Novega Modela, Vzorca dobili vnaprej, Vjoycar V70, podpira angleščini, španščini in ruščini :

Vjoy Auto Avto Diagnostičnih Orodij za Posebne Tesla Model3 Tlaka v Pnevmatikah Monitor Nad Hitrostjo Alarm Hud na-potovalni računalnik

Opis Izdelka

Safty vožnjo Imejte oči pred nami, Ni treba, da dol vaše glavo, da vidite, armaturni Plošči, medtem ko vožnje

Glavne Značilnosti:

Realni čas Prikaza: Hitrost, ura, prevožena razdalja, avto je temperatura okolja , prestavi v položaj, baterije, napetost, vrata avtomobila stanje , struženje, light , varnostni pas stanje ...

KM/H & MPH Stikalo prosto...

V realnem času Alarmi: Več hitrosti, alarm, auto-zavore opomnik, nezaprti vrata, alarm , nizko-snopa, vklop / izklop alarma, nizka napetost opozorilo, Varnostni pas unfastened Alarm...

Posebno Izdelana za: Tesla Model 3

Velikost zaslona: 10.2-Inch 1080P

Prilagajanje Sprejemljivo

Package Seznam: 1x Glavni gostitelj

1x Obd kabel

1x Nalepko

1x Priročnika

Slike Izdelkov

Naše Storitve

Storitev:

1. Odgovor Čas: Vse preiskave bodo odgovorili v 24 urah.

2. Plačilni Pogoji: sprejemamo plačila z Visa Kartico, Master card, Alipay, Qiwi Denarnice, Western Union ali Bančno Nakazilo (T/T.

3. Pošiljko Pogoji: Vse naloge, ki jih lahko pošiljajo v roku 1-3 delovnih dni normalno.Ko je naročilo odpremljeno ven, bomo poslali elektronsko sporočilo, da ste navedli številko skladbe in paket fotografij.

4. Prilagodite in Vzorec: OEM in ODM storitve, ki so sprejete, če ste naročilo z dovolj količine, in vzorec prvič je zelo dobrodošli.

5. Protokol Odprta: Z njim, bi lahko povezali z lastno platformo neposredno.

6. MOQ Omejitev: Ni MOQ omejitev, 1 pc za vzorčno preverjanje je na voljo.

7. Garancija:

7.1. Vsa naročila bodo v dobri kvaliteti, paket stanju in bo strogo preverjene pred odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili nezadovoljni težave s kakovostjo ali paket, zato vljudno prosim, sporočite nam, če ne boste zadovoljni, ko se prejeti nalogi.

7.2. Vse naloge, ki jih uživajo 12months kakovosti garancijo od odpreme.Nudimo brezplačno popravilo, vedno, ali je z ali brez veljavnega garancijskega obdobja, vendar kupci morajo plačati za pribor stroške in stroške pomorskega prometa.

7.3. Vljudno prosim, upoštevajte, da se, ker različne zaslon in/ali računalniški monitor, barva bo treba malo aberacije.Zato, upam, da vaše razumevanje.Če niste zadovoljni s naročila, vas prosimo, da nas obvestite.Naše Podjetje VJOY AVTOMOBILSKA ELEKTRONIKA LIMITED (v nadaljevanju kot VJOYCAR/VJOY), ustanovljen leta 1999, je po vsem svetu skupina podjetij, ki se je zavezala, da se vaš najboljši Kitajski dobavitelj & partner na področju "Avto" elektronike in vozila varnostnih elementov.

V zadnjih letih smo bili sproščeni out številne unikatne izdelke na trg in na splošno sprejeto, za naše stranke.Trenutno zdaj, naši glavni izdelki so GPS tracker & GPS sledenje programske opreme, avto alarm in motorno kolo, alarmni sistem, parkirni senzor in vozila zadaj-prikaz sistema.Naši izdelki so zelo izvažajo v ZDA, UK, Nemčija, Poljska, Danska, Brazilija, Čile, Rusija, ZDRUŽENI arabski emirati, Indija, Južna Afrika, Nigerija in tako naprej.Vsi naši izdelki so z "industrijski Standard" in so opravili CE celotno testiranje(Zdravje, Varnost, EMC in Radijskih) in dobil Potrdila.

V naši vrha čas, ki smo kdaj imeli okoli 2000 delavcev.Po letu 2008 gospodarstvo krizo, naše tovarne izklop 8 proizvodne linije, in le 200 delavcev levo zdaj.Vendar pa naše strojne opreme inženir, inženir programske opreme, vodja proizvodnje, kvalificiranih delavcev,...vse to je tukaj še vedno.Okrog 20 let delovnih izkušenj, smo odprti in strokovno na projektu, od OEM, da ODM.Želeli smo imeli priložnost, da sodelujejo z vami.

Dodatne Informacije

Funkcija: KM/H & MPH Stikalo prosto

Napetost: 12-36V

Številka Modela: At3

Kraj Izvora: Guandong, Kitajska

Dimenzija: 10.2 Palčnim 1080P

Garancija: 12 Mesecev

Namestitev: Nadzorna plošča

Ključne besede: VRATA, varnostni pas, Sobne Temp, svetloba spremljanje

Zaslon: Hitrost, Ura, Orodje položaj, baterija, napetost...

Uporablja modele: Posebno za Tesla Model3

Prikaz alarma: Več hitrosti, Vrata Stanje, Struženje Svetlobe, varnostni pas...

Blagovna Znamka: LanYuXuan, Vjoycar

Postavka: AT3 OBD2 Hud na-potovalni računalnik

Uporaba: OBDII HUD s projektorjem, da varnost

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Ročno Orodje Deli, Motor Analyzer

Barve: črna

Posebno za: Tesla Model 3

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki