Težka Pohištvo Podizač Prevoz Mover Podizač Diapozitivi Kolo Enostavno Pohištvo Stroja Orodje, Kolo Valjčni Bar Ročno Orodje

0 ★
(0)

€65.06   €47.49

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m116844

Opis Izdelka

[Uporabo Načela Vzvoda]Uporaba načela vzvoda, lahko enostavno dviganje težkih predmetov.S štirimi predelki z valjčki, lahko enostavno premikanje težkih predmetov iz ene lokacije na drugo.

[Primeren za Težke Pohištvo]se lahko uporabljajo za premikanje težkega pohištva, kot so hladilniki, omare, električne naprave, oprema in pohištvo.Največja nosilna zmogljivost lahko dosežejo 400KG, s super nosilna zmogljivost, pohištvo podizač je močan in vzdržljiv.

[Udoben Ročaj]ergonomski pena ročaj omogoča dviganje orodje za prijetno in udobno za uporabo.Udoben ročaj z lahko preprečijo, da bi vaše roke boli.

[Enostaven Za Uporabo]pohištvo podizač nastavitev je zelo enostaven za uporabo in se lahko uporablja vsakdo.Uporabite pohištvo lifter, da nekoliko dvignite na želeno kos pohištva; nato roll mover pad drsnikov in drsne vaše pohištvo na tleh z lahkoto!

[Smart Način, Da se Premaknete]Pozabite, da poskuša za premikanje težkega pohištva okoli samostojno ali prositi za pomoč ves čas.Z pohištva podizač lahko enostavno drsenje pohištvo in težke naprave, iz enega kraja v drugi.

Roller drsnik velikost: 11x11x4.5 cm

Ločite bar velikost: dolžina 34 cm, Razširitev rod:32,5 cm

Barva: črna

Material: ABS smole, jeklo, PVC, poliuretan

Vsebina Paketa:

1 * Zavora Bar

1 * Razširitev palico

4 * Valjčni Drsnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na Matterhorn.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na Matterhorn.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Dodatne Informacije

Vrsta: Furnir

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki