Ženski silikonski skoki jajce ženska masturbacija masaža palico analni čep brezžični vibracijsko jajce električni vibrator

0 ★
(0)

€19.26

Na zalogi
Oznake:

v vsakem analni čep brezžični, nerjavno kovinski analni čep, anime analni čep, tapon analni vibratorji, analni čep brezžični beaded, analni vibrator analni rit, moški analni čep brezžični, vitek človek analni vibrator, silikonski analni z vibriranjem, razširite analni čep kovin

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m116183

Opis Izdelka

Priporočila

1. Čiščenje "igrača", ki ga 75% medicinski alkohol ali sterilizirajte razkužilo pred uporabo.Plašč ustrezno količino maziva za izdelek.Priporočljivo je, da z uporabo kondoma skupaj; 2. Vstaviti v telo, dokler vrhunec.

Previdnostni ukrepi

1. Po uporabi, je "igrača", ki ima veliko količino izločki in lubricat ostankov.To bo enostavno se razmnožujejo bakterije, če ne čisto za dolgo časa.Zato prosim, čisto svojo "igračo" takoj po uporabi. 2. Ko si čisto "igrača", prosimo, da ne razdeli vodo na stikalo in napajanje jakno.Samo uporabite prsti in voda za brisanje, je ne uporabljajte krtačo ali kislinsko čistilo. 3. Po pranju, obrišite s suho bombažno krpo, je priporočljivo, visoko kakovost tkiva je tudi dobra izbira.Po obrišite vodo, naravno posuši in se izognili izpostavljenosti soncu! 4. Končno, lahko uporabite posebne čiščenje tekočine ali razredčenega alkohola (75%) za razkuževanje, ali lahko potresemo malo puder v prahu za shranjevanje. 5. Lahko uporabite žametno vrečko ali vrečko za prah, da ga shranite.Hranite ga na hladnem in suhem mestu.

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina od nas z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Dodatne Informacije

Številka Modela: T-0068

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: CE

Blagovna Znamka: LILO

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki