Mačka Scat Mat s Trni, Mačka, Pes Živali, Trni Repelenti za Odvračanje Mat, Notranja Mačka na Prostem Mat za Vrt , 2M x 0.

0 ★
(0)

€25.89   €15.02

Na zalogi
Oznake:

otroška igra mat bombaž 120, otroška igra mat oranžna, kostumi mačke krzno, kun mačke, zakaj mačke lizati mačke dna, mačke ljudje alergični mačke, mat blazine šok scat, 2019 dodge journey talna obloga, mačka dodatki mačke hrane za hišne živali, baby dejavnosti zložljiva igra mat, baby joga mat otroci

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m107024

Opis Izdelka

Varno Plastično Konico - Human 2 cm plastično konico lahko voditi psov in mačk iz kopati, vendar ne škodovalo.

Outdoor& Notranjo Uporabo - Izogibajte se mačke , pse in druge živali uničeno zelenjava, rastline, vodenje psov in mačk iz kopati.Prav tako lahko preklopite na kavč, vaš avto in tako naprej.

Cut, kot je Vaša POTREBA - Naše scat mat vključujejo 16 Močne Plastične kocke narezan, da lahko cut neposredno prosto cut in razrezana, kot je potrebno (vodoravno ali navpično).

Enostaven za Namestitev - Dal v tla (zemljo) in kavljem mat rob, da to popravimo.Trakovi so lahko rezani v določene velikosti s škarjami in zasvojen v več trakovi za razširitev znesek varstvo.

Barva:črna

Material:PP

Velikost:2m x 30 cm

Vsebina Paketa:

1 * Mačka Scat Mat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki