MANILAI Ročno Lesa Kokosove lupine Sklop Zapestnice, Ženske Bohemian Nakit hlače z Oprsnikom Kroglice Raztegnejo, Zapestnice, Bangles

0 ★
(0)

€5.00   €3.40

Na zalogi
Oznake:

manilai bohemian kroglice, manilai vrečko, big zapestnica manilai, bullet lupini nakit, masa lupine nakit, indijski nakit manilai, fosilna lupini nakit, cauris lupini nakit, ženske ogrlice manilai, pixar kokosovo nakit

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m103157

Opis Izdelka

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v 2 do 5 dneh po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, vam ponujamo najboljšo storitev.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo o vrstnem redu .Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Uživajte vaše nakupovanje!!!

Dodatne Informacije

Priložnosti: Obletnica Posla Darilo Stranko Poroko Počitnice

Teža: 57Grams

Slog 4: čar zapestnico

Slog 3: sklop zapestnica

Barve: Multicolor

Zaponko Tip: Drugo

Material: Les

Nastavitev Vrste: Napetosti, Ki Gori

Veriga Tip: Vrvi, Verige

Fine ali Moda: Moda

Kraj Izvora: Guandong, Kitajske (Celinska)

Spol: ŽENSKE, Otrok, Moški, Unisex, Ženske

Številka Modela: BL718

Postavka Vrsta: zapestnice

Stil 2: Modna Zapestnica & Bangle

slog 1: Ročno Izdelana Zapestnica

Slog: TRENDY

Obliko\vzorec: KRŠKO

Blagovna Znamka: MANILAI

Velikost: Diameter

Zapestnice Tip: Sklop Zapestnice

Kovine Tipa: Drugo

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki