Naravno Vijolično Mica Kamen Zapestnica 8 mm Kroglice Sklop Zapestnice Stretch Krog Kroglice Zapestje Nakit za Ženske, Dekleta 1pc

0 ★
(0)

€14.65   €14.06

Na zalogi
Oznake:

antistatic zapestje, crysal vijolično kroglice, anti slabost manžeta, vijolično kroglice rosmary, anti statične manšeta kovin, kobalt vijolično kroglice, antistatic manšeta dela, antistatic manšeta silikona, vijolično kroglice hrast, biseri mini vijolična

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m102996

Opis Izdelka

Naravni 8 mm Vijolična Mica Kamni Krog Kroglice Zapestnica Material: Vijolična mica Naravnih ali umetnih: 100% naravni

Količina: 1 kos

Zapestnica velikost je približno 58mmmm

Biseri sklop teža je približno 20 g

Kamen velikost je približno 8 mm.prosimo, dovolite 0.5-1 mm velikost razlika Smo izbrali dobre kakovosti biseri, preden zapestnico, ta tip kabel zapestnica je raztegljiva.Te kroglice so polirani.Za naravni material, tam bo imel velikost razlika in barva razlika, prosimo, preverite, preden dajanje nalog.Izdelek sliko samo za referenco, vsak element, ki je edinstven, ni isti kos.

O nas: 1. Vrhunska kakovost, konkurenčne cene, hitra dostava, najboljši in pravočasno poprodajnih storitev. 2. Padec ladijskega prometa, ki so na voljo, trgovina na debelo je podprto, vam lahko pošljemo izdelke zahtevane naslov; 3. Sodelovanje je pozdravil če imate osebne spletne strani ali trgovine. 4. Vsa vprašanja, vas prosimo, da stik z mano, najprej smo se bodo odgovori v roku 12 ur, razen ob koncu tedna ali festival počitnice.Smo podjetje, ki se je v Južni Kitajski, smo naše lastne blagovne znamke.Jaz sem ročno izdelan nakit oblikovalec, jaz sem fotograf v amaterski.Če imate vprašanja o elementih, dobrodošli v stik z mano, če sem lahko ponudi pomoč ali predloge.Način dostave: Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Najbolj dostava načine, ki jih uporabljamo: Standardna dostava ( mogoče slediti )

Kitajska Post Zraka 15-35 delovnih dni; ( Za nekatere države, potrebe po zadnjih 60 delovnih dni, da prihodu )

E-pošta 7-15 delovnih dni; Gospodarskih prevozov ( ne sledi ) Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus

Ekspresna dostava ( mogoče slediti )

EMS 8-13 delovnih dni;

DHL 5-7 delovnih dni;

Fedex 5-8 delovnih dni;

UPS, 5-8 delovnih dni;

SF Express 5-10 delovnih dni; Za zelo nizko ceno izdelkov, tam bo imela gospodarska dostava načine izbor.Lahko izberete dostava načine ali potrdite z nami, da bi se izognili morebitnim težavam.

Vrne: trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko .Povrnili vam bomo vam za predmete, ki so se vrnili v roku 7 dni, ko jih je prejela, iz katerega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.Garancija in Vzdrževanje: nudimo EN mesec zamenjava in ŠEST mesecev vzdrževanja garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo polovico leta.Kupci, ki so odgovorna le za vračilo stroškov prevoza za garancije predmetov. (V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili smo se vrnili naslov in napišite na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.Garancija: zavzemamo se za zagotavljanje najvišje kakovosti izdelkov, hitra Dostava in kakovost storitev za stranke.Če obstaja kakršen koli druge težave, vas prosimo, da nas kontaktirate!Vam bomo odgovorili asap!Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.Povratne informacije: Dragi prijatelj, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev za stranke, smo vam želim, da bi lahko pustila pozitivne povratne informacije za nas, po tem, ko ste prejeli blago.Bomo zapustili pozitivne povratne informacije za vas preveč.V tem času, vaše povratne informacije bodo help druge stranke, ki se trudijo, da bi našli tisto, kar jih potrebuje.Cenimo vaš pomaga do drugih ljudi.

Dodatne Informacije

Zaponko Tip: Skrite-varnost-zaponko

Nastavitev Vrste: NOBEN

Teža: About 20g

Količina: 1 kos

Številka Modela: Naravni Mica Kroglice Zapestnica

Postavka Vrsta: zapestnice

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: fitnes tracker

Fine ali Moda: Moda

Združljivost: NOBEN

Glavni Kamen: Vijolična Sljude

Spol: Unisex

Obliko\vzorec: Krog

Slog: Klasična

Velikost kroglice: Približno 8 mm

Zapestnica Velikost: o 58mm

Veriga Tip: Beaded Zapestnica

Material: Poldragi Kamen

Blagovna Znamka: Bhuann

Barve: Vijolična

Zapestnice Tip: Sklop Zapestnice

Kovine Tipa: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki