Jagode Silikonski Sugarcraft Plesni Smolo Orodja Cupcake Peko Plesni Fondat Torta Dekoraterstvo Orodja

0 ★
(0)

€2.38   €1.87

Na zalogi
Oznake:

ponaredek uhani polimerne gline, zajček uhani polimerne gline, polimerne gline plesni mickey mouse, stranicami uhani polimerne gline, liyuan 24 diy polimerne gline, polimerne gline plesni čebel, smole polimera gline mix, luna gline polimerne gline, obarvani uhani polimerne gline, črni uhani polimerne gline

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m9711

Opis Izdelka

Navodila: 1.Pranje in suho silikonski kalup dobro in rahlo prah z cornflour za lažjo sprostitev. 2.Dal plesni na ravno trdno površino.Pritisnite prilepi enakomerno in trdno na kalup, brez prenapolnjena. 3.Roll out prilepite na kalup z valjar.Zagotovitev vseh področjih, ki so polne in osnova je ravno. 4.Zmanjšanje stran odvečno prilepite od robov z lopatico. 5.Obrnite plesni in sprostitev prilepite nežno na čisto površino.Prosimo, upoštevajte,: Orodja, ki se uporabljajo s hrano izdelki morajo biti ločeno od tistih, ki se uporabljajo z neživili materialov.

Opomba:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Ker je vzrok za sliko, je izdelek dejansko velikost, ni tako velika, kot si mislite.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Tako previdni, razumevanje ali pred nakupom.

Dodatne Informacije

Vrsta: Torto Orodja

Certificiranje: EGS, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS

Številka Modela: G781

Spolnost: No

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: Okolju Prijazno

Torto Orodja Tip: Kalupi

Material: Silikonski

Nespodobno Sliko: No

Blagovna Znamka: HANDLIFE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki