V novi, moderni preprosto dvakrat vodil stenske svetilke spalnica postelji LED lučka za kreativno dnevno sobo, balkon, hodnik, lučka koridor stenska svetilka

0 ★
(0)

€174.25   €139.40

Na zalogi
Oznake:

stenske svetilke perilo, lampade steni spalnice, stenske svetilke dim spalnica, senčniki za luči spalnica steno, led svetilke posnetek spalnica, lučka lutka spalnica, male stenske svetilke spalnica, ph lučka spalnica, svetloba svetilke spalnica, stenske svetilke spalnica ženski

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m94848

Opis Izdelka

Tovarne svetilke in luči Tovorni ni vključena, svetlobni vir ni priložen, in količina majhna.Ekspresna dostava , prostornino, ki temelji logistiko.

, OK, Taobao, Jingdong, In tako naprej.

o Podjetju in kakovosti; Shenzhen karloch Lighting Co., Ltd.je strokovni proizvajalec in prodajalec svetilke in luči.

Naša glavna dejavnost: proizvodnja stenske svetilke/Ogledalo spredaj žarnice, namizna lučka, talne svetilke, hodnik, balkon lučka, in druge vrste izdelkov in opreme,

v skladu z razvojem trend svetu razsvetljavo, spoštovati poslovno filozofijo "ljudje usmerjena v kakovost zmago, znanstvenih in tehnoloških inovacij.

Dostava proces: stranka krajih naročila obvesti skladišče specialist-prinaša blaga v skladišče po preverjanju,-dostavno osebje dvigne blaga-paketi blaga-blago dostavi na logistiko.

O po-prodajni servis: po-prodajnih storitev za stranke zbira dostava dokumentov-spremljanje logistike s posebnimi osebje v sredini-varnost kupcev podpisu-po-prodaje s posebnimi osebje-po-prodajne povratne informacije.

O logistike: naše svetilke in luči so po ceni, razen logističnih stroškov in virov svetlobe (žarnice).Privzeto je, da naši trgovini prinaša velike elemente za Yunda ali logistiko.

Rok dobave: do 48 ur.O embalaži in dodatna dostave: embalaža uporabljamo je odebeljeno cowhide zunanje polje, ki je napolnjena s peno v notranjosti.Smo naredili dobrih ukrepov v smislu prevoza varstvo, vendar so v primeru poškodbe na cesti, ne skrbite, če ste prejeli blago, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskrbeli za dodatne dobave za vas v času.

Dodatne Informacije

Vir Napajanja: AC

Osnovna Vrsta: e27

Značilnosti: 1

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Material: Steklo Kamen

Je Svetil Vključeni: Da,

Preklop Vrsta: Senzor

Certificiranje: EAC

Barve: črna

Tehnika: Neprevlečeni

Je Zatemniti: Da,

Številka Modela: 1

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsto Namestitve: Ressessed V

Telo Material: Steklo

Je Pametno Napravo: Da,

Število svetlobnih virov: 15~20

Osvetlitev Prostora: 10-15square metrov

Napetost: 220V, 110V, 90-260V

Odtenek Smer: Gor In Dol,

Uporaba: Dnevni Svetlobi

Vrsta Odtenek: Prozornega Stekla

Garancija: 1

Slog: Kitajski Stil

Blagovna Znamka: DEEVOLPO

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki