PU Usnja, Mini Golf Žogo Torbica, Pas Vrečko Posodo Imetnik Torba za Prenosni Golf Žoga Torba Za Moške, Ženske Golf Športna Oprema

0 ★
(0)

€6.68   €3.34

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m9261

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、Visoko Kakovostnega Materiala: Golf Pasu Vrečka Vrečka je izdelana iz usnja visoke kakovosti, trpežne, vonja, ki so prosta, praktično, daje dobre izkušnje, in primerna tudi za očeta na očetovski Dan.

2、Enostaven za Prevoz: Mala Golf Pas Torbica lahko imajo 2 golf žogice in lahko tudi dal nožice v posebnih prostorih v vrečko.To je priročen in enostaven za prevoz z vami.

3、Enostaven za Uporabo: Golf Žogo Pasu Torba se enostavno visi, zanke trak gre skozi pasu in sponke design omogoča enostavno postavite na ali na vašem pasu.

4、Magnetni Gumb za Odpiranje: Mini Golf Žogo Pasu Torba ima magnetni gumb za hitro in enostavno odpiranje in zapiranje.Magnetni gumbi omogoča enostavno in brezplačno umestitev golf žoga.

5、Široko Uporabo: Pas Golf Torbica je primerna za golf usposabljanjem, konkurenco in prakso.Prav tako se lahko uporablja v vsakdanjem življenju, kot nalašč darilo za prijatelje, družino ali ljubitelje golfa.

Značilnosti:

1. Izdelani iz usnja visoke kakovosti, trpežne in vonj brezplačno.

2. Lahko imajo 2 žogice za golf.Lahko postavite tudi kljukice v posebnih mestih na golf pas torbica vrečko.To je priročen in enostaven za prevoz z vami.

3. Zanke sponko dizajn, ki omogoča enostavno, da dajo na pas ali za pas, je magnetni gumb za hitro in enostavno odpiranje in zapiranje, ga lahko dal golf žoga enostavno in svobodno.

Specifikacija:

Velikost: približno 10*5*5 cm/3.93*1.96*1.96 v

Material: usnje + kovinske sponke

Teža: približno 35 g

Barva: črna, roza, modra, zelena, rumena

Seznam Vsebine:

Golf Pas Torbica Vrečko*1

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Golf Pasu Vrečko Vrečka

Material: Gume

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki