Konzolo Nintendo igralna konzola za shranjevanje Trdo Lupino vrečke večnamensko torbo Lupini Zaščitna Potovalni kovček Prenosni

0 ★
(0)

€51.62   €35.10

Na zalogi
Oznake:

Nintendo Stikalo primeru

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m9125

Opis Izdelka

Opis Izdelka:

??[Deluxe Shranjevanje Primera za N-Vklop]: Posebej za N-Stikalo sistema, lahko držite stikalo za konzole, stikala dock, NAPAJALNIK, veselje-con oprijem, stikalo pro krmilnik, veselje-con trakov, HDMI, 18 iger, kartice slotov in drugih stikalo dodatki.

??[Vklop Zaščitna Primeru]: Trdi EVA shell, ki ščiti stikalo konzole iz drops, praskami, udarci, uprskati in prah.Mehka podloga ščiti vaš Stikalo konzolo pred praskami.Oblikovanje groove, da dodatki, ločeno, tako da se prepreči praske seboj.

??[Priročno za Uporabo]: To stikalo torba, narejena iz trajne lupini z visoko kakovostjo Balističnih Najlon; Udobno TPU oprijem ročico in nastavljivo ramenski trak prinese fleksibilno izvajanje; ter drsne zadrgo omogoča enostavno odprite in zaprite up; očesa torbica poveča prostor za shranjevanje HD kabel in drugi dodatki, jih organizirate in varno.

??[Stikalo Potovalni kovček]: cela teh stikalo primerih je lahek, visoko gostoto notranji pena je odstranljiva.To stikalo igre primeru lahko deluje kot potovalno torbo za osebne ali poslovne, naredi potovanje udobno, ali greste na dopust, v avtu, in dejavnosti na prostem.

??[Odlično Darilo]: Najboljše Počitnice in darilo za Rojstni dan za vašega ljubimca ali prijatelji, ki so N-Stikalo igre ljubimec; in je enostaven za prevoz, ko ste na potovanju, vsakdo bo všeč.Priljubljena oblika stil je primeren za vsakogar.

?? [Vsebina paketa]: 1 Skladiščenja Primeru za N-Stikalo.

Package:

Vrečko za shranjevanje*1

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Fuloophi

Barve: črna

Združljiv Model Nintendo: Nintendo Stikalo

Številka Modela: Prenosno Vrečko Za Shranjevanje

Združljiv Znamko/Model: Nintendo

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki