Novo 196973 373769 12.8 V 1800mAh železa litij-12V akumulator, power inverter krmilnik LED svetilka, Polnilne Li-ion Celice

0 ★
(0)

€79.52   €40.55

Na zalogi
Oznake:

3, 7 v 200mah litij-polimer za ponovno polnjenje, 12v baterija litij-5, 72v 100ah litijeva baterija, 12v 100ah lifepo4 baterija litij -, 12v akumulator 12v 50ah, 12v 50000mah litijeva baterija, 12v 10ah litij-ionska baterija, 36v litijevi 100ah baterije, baterija litij-ionska 5v, baterije iphone li ion polymer

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m84998

Opis Izdelka

Dobrodošli V Naši Trgovini, Če potrebujete p najem, da bi,Hvala!Nasveti: Zdravo,prijatelj,prosimo, upoštevajte,Če um ne kupujejo,upam, da boste lahko razumeli,Hvala! 1. Preden se odločite za nakup prosimo, da potrdite vašo napravo, ali podpreti ta batteryBattery model je sizeas dolgo, kot primerne velikosti lahko. 2. Baterije Napetost 3,7 V-4,2 V, so normalBattery Velikost in Zmogljivost je napaka rangeBut bomo lahko našli primernega za vas. 3. Najbolj vrste baterij niso poškropiti Baterije ModelVoltageCapacityetc., NE trgovina na Drobno BoxPacked Varno v Mehurček Vrečko. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. Če ta element z vtič ne pozabite, da nam poveste, kakšen plug ste wantotherwise bomo poslati predmet, brez priključek za vas.Značilnosti: 1. 100% čisto nov. 2. Visoko kakovost in visoko zmogljivost. 3. Vgrajeno zaščito vezja PCM za preprečevanje nad polnjenje ali več praznjenje. 4. Paket vključuje: 1 x KOS litij-polimer baterija za Polnjenje.Aplikacije 1. Baterijo je opremljen z zaščitno ploščo, ki ima funkcije, ki preprečujejo nad polnjenje, nad praznjenje, glede na trenutne, kratek stik, itd.. 2. Ta izdelek je v glavnem uporablja za MP3, MP4 MP5 Navigator GPS, PSP Bluetooth Igrače DVR Zvočnik Mikrofon Diktafon Mobilni Telefon v Sili Napajalni Tablični RAČUNALNIK, Mobilni Telefon ali DLANČNIK FOTOAPARAT Power Bank DVD EVD Pametne Ure, E-knjige, Zvezek Helikopter Elektronskih Cigaret in drugih elektronskih naprav.

Opozorilo: ta odstavek brez baterije protection board, je zelo priporočljivo za uporabo uravnoteženega polnjenje standardne in visoke kakovosti konstantnim tokom konstantno napetostjo funkcijo za polnjenje; uporabi preprosto napolnite prijatelji prosimo, upoštevajte: zaradi varnosti, ne pozabite, da napolni v priporu, je takoj prekinil moč.

S konstantnim tokom za polnjenje, stalna napetost, ne more presegati 1C, ne sme presegati 3.65 V/, pogoje, ki omogočajo predloge približno 0,5 C polnilni tok; 1C razelektritve napetosti, ki ni nižja od 2,5 V/ visoka stopnja praznjenja napetost ni nižja kot 2,8 V/.Litij-železo baterije zaradi povečanih stroškov in overdischarge bo poškoduje baterijo, in jih ni mogoče popraviti, tako da dajatev je treba opraviti v celoti priporu, je treba nemudoma odklopite napajanje, če opravljanje bi moral nadzor nad globino zaključka, najbolje opremljena z nizkim tlakom alarmno napravo, ki preprečuje nad razelektritev.Iz navedenih razlogov poškoduje baterijo ne moremo biti odgovorna za zamenjavo in popravilo, prosimo, kupci morajo biti pozorni, da.

Pri polnjenju baterije mora paziti na varnost, stran od gorljivih elementov, polnjenje, kolikor je mogoče, v bližini delo, kot je dolgo časa (več kot polno močjo časa) se lahko ustavi, ko je najprej napolnite, nato napolniti.

Enostavno ne spremeni baterije, mora biti spremenjena, preden osebja za pomoč strankam, da potrdite, stika z naročnikom, ali s tovarniško je tehnično osebje prvi preuredi in nato ob dobavi.Če ne bomo imeli dovoljenja za spreminjanje baterije po tem, ko problema, ne bomo odgovorni za zamenjavo in vzdrževanje.

V 12.8 V 1800mAh železa za litijeve baterije z visoko varnost in dolgo življenjsko dobo

Primerna za veliko back-up power, high power inverter, LED lučka, xenon žarnica.

Zmogljivost: 1800mAh

Napetost: 12.8 V

Jedro: visoko zmogljiv likalnik litijeva baterija

Velikost: odstavek: 73x69x19mm; B točki: 69x37x37mm

Teža: približno 172 g

Polnjenje zgornjo mejo napetost: 14.8 V

Standard polnilni tok: 500mA

Hitro polnjenje tok: 1A

Polnjenje temperatura: 0~45

Zaključka prenehanja napetost: 8V

Standard razrešnice tok: 1A

Največjo navedeno neprekinjeno odvajanje tok: 2A

Izpraznite območje temperature: -20~45 C

Zaključka cikla čas: 1000 krat

Shranjevanje napetost: ne manj kot 11.1 V, v nasprotnem primeru je treba napolniti v času

Shranjevanje temperaturno območje: -10~45 C

Imejte v skladiščenje

"Baterija za shranjevanje okolje mora biti čisto, suho, prezračen prostor, bi morala preprečiti stik s korozivnimi snovmi, morajo biti stran od ognja in viri toplote.V normalnih okoliščinah ne več kot 3 mesece, skladiščenje temperatura okolja omogoča območju od -20 do 40 DEG C, ne več kot 6 mesecev, skladiščenja temperatura za dovoljeni okolice temperaturno območje od -20 do 35 DEG C, posebne izdelke z specifikacije proizvodov, navedenih v dovoljeni obseg prevlada.Najboljši shranjevanje okolje temperatura, ki jih priporoča podjetje je 20~25.

"V normalnih razmerah, baterije, shranjevanje okolje relativna vlažnost dovoljeni obseg 65 + + 20%.Podjetje priporočljivo, najboljši shranjevanje okolje relativna vlažnost 50~70%.

Ne shranjujte je na visoko temperaturo ali visoki vlažnosti, ki lahko privede do uhajanja baterij, rje, in zmanjšane zmogljivosti.

Dolgo skladiščenje, ki bo verjetno za posledico baterije in baterijo, zmanjšanje zmogljivosti in potrebujejo 1-3 polnjenje in Največje količine vode zmogljivost je lahko dosegel po zaključka cikla.Baterija se nahaja v treh mesecih po morali polniti ali cikel polnjenja in praznjenja enkrat.Če za shranjevanje obdobju, ki presega 6 mesecev, polnjenje praznjenje aktiviranje je treba opraviti, da bi zmanjšali učinkovitost delovanja izgubo.

Opozorilo:

To je strogo prepovedano, da potapljajte baterije v morski vodi ali na vodi.Ko se ne hrani, ga je treba hraniti v hladnem in suhem okolju.

Ne mečite baterije v ogenj ali grelec, ali poskušajte razstaviti, baterij povzroči opekline ali proizvajajo škodljive snovi.

Ne, baterije v bližini vira toplote, kot je požar ali grelec uporabo in dopust.

Ne obratno polariteto baterij.

Brez povratne polnjenju baterije mora biti natančno povezani glede na polarnost, ne more biti razveljavljena.

Dodatne Informacije

Funkcija: Polnilna Baterija

Za ponovno polnjenje: Da,

Kraj Izvora: Kitajska

Blagovna Znamka: yorwats

Paket: Da,

Storitev: Trgovina Garancija

Uporaba: MP3 / MP4 Predvajalnik

Stanje: 100% Nov

Količina: 1pcs

Napetost: 12.8V

Številka Modela: Polimer baterija

Vrsta: Standardna Baterija

Zaščita: pcb

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki