Pastorala Slog Rastlin Natisnjeni Pravokotne Namizni prt Perilo Madeže Odporno Tabela Zajema Doma namiznih Prtov za Jedilno Mizo Z0006

0 ★
(0)

€35.56   €22.76

Na zalogi
Oznake:

kvadratni umestitev jedilna miza, objemka okrogel prt, moški ulične perilo, console tabela dinning, aldi namizne svetilke, pvc listov prt, llinen namizni prt, svetlo plastični prt, seiko screen protector, kape rojstni dan

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m84416

Opis Izdelka

Spoštovani kupec,prosimo, upoštevajte, da je namizni prt je, izdelane iz platna,ki je boljši ročno pranje v hladni vodi,in lahko je svetloba, vonj, ko ste prejeli blago,prosimo, da ga pod soncem 2-3 dni pred uporabo.smo samo želim, stranka vem resničnem funkcija blaga.in smo vedno mislijo, da je pošten, bi moral biti prvo pravilo za stranke.

Pranje predlog:

1. Tkanine, tiskanje in barvanje izdelkov bodo prikazani zbledi pojav, pralni prosimo, uporabite hladne vode, potopni komplementa prvič, ne uporabljajte detergentov.

2. Ne predlagamo, strojno pranje perila, 30 ° C (ročno pranje v hladni vodi, nevtralni detergent, ne belilo, če stroj pranje, prosimo, da v pralnica vrečko, mehko način izbire, čas shoulds ne sme biti predolg, je prepovedano klora beljenje suho.

3.Z Zmerno temperaturo na hrbtni strani likanje, ne suho čiščenje

4.Pri izbiri velikosti prtom, je priporočljivo, da je premer prt je 20-30 cm daljši kot tabela za premer, ker bo to visi malo navzdol, da bi bilo lepše.

Dodatne Informacije

Uporaba: Doma, HOTEL, poroka, Stranka, BANKET

Vzorec Tipa: KRŠKO

Slog: Pastorala Slog

Vzorec: TISKANE

Oblika: Pravokotnik

Material: Perilo

Tehnika: Tkanine

Številka Modela: z0006

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki