Retro pisalnim strojem Tipkovnico Brezžično Tipkovnico Bluetooth, USB Mehanske Punk Keycaps Za Namizni RAČUNALNIK/Prenosnik/Telefon

0 ★
(0)

€109.69   €82.27

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m8268

Opis Izdelka

Retro pisalnim strojem Tipkovnico Brezžično Tipkovnico Bluetooth, USB Mehanske Punk Keycaps Za Namizni RAČUNALNIK/Prenosnik/Telefon

Enostavno povezovanje:Z nadgradnjo se Bluetoooth različica 5.0,hitrejše preklapljanje med A, B ali C Napravo.Ni več pritožujejo dolgčas počasnega preklapljanja.

Stikalo luči na bo:lahko prilagodite bele Led luči način z ročico, ki je zanimiva, ko delo.Prav tako lahko prilagodite glasnost in svetlost svetlobe za zasuk koles.

Vgrajen vročo modro stikalo:klasična pisalnim strojem slog je vključitev s premijo hot swappable modra preklopite tipkovnico tehnologije.Pospeši hitrost tipkanja in uživajo v "Kliknite"občutek po stari kraljevi pisalnim strojem

Ponovno retro slog z moderno tehnologijo:Naše plošče so narejene tako, aluminij zlitine kovin electroplated lesa zrn, mate black vlečenje palice in valji, in electroplated krog tipko caps.Vsaka podrobnost je kot nalašč, da predstavite retro.

Več igra za družino:Združljiv z mobilni telefon,Tablični računalnik ali prenosni računalnik za Android, Windows10, iOS in Mac OS sistema.Lahko ga povežite z namiznim RAČUNALNIKOM z USB, žična.

Barva:Les barve / črne

Material:Plastika + Kovina

Vsebina Paketa:

1 * Retro Pisalnim Strojem Tipkovnico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Tipkovnica Standard: 88 Tipk

Vrsta: ŽIČNO

Blagovna Znamka: Maiwo

Jezik: UK

Delovanje Slog: Kapacitivni

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Uporaba: Namizje

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki