2colors Motocikel Ročice Zavore Stopalka Razširitev Za BMW R1200GS R1150GS F800/700 Nova

0 ★
(0)

€9.35   €8.41

Na zalogi
Oznake:

instrumentation bmw r1200gs, bmw r1150gs platišča, bmw 1150gs gps, prtljažnik bmw r 1150 gs, bmw r1150gs prtljažnik, voda bmw r1200gs, tank r1150gs, bmw r1200gs pedal, orodje bmw f800, riser r1200gs lc

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m7966

Opis Izdelka

Značilnosti:

To Podaljša Zavorni Pedali premakniti lokacijo zavornega pedala pad pa je tudi poravnavanje svojih kota.

Znesek razširitve, ki se razlikuje glede na uporabo, ampak posledica tega je, da vaše noge ni več v zavorni pedal, kar zavorni lažje in bolj naravno.

Vsi vzvodi so lepo spolirana in chrome-platirani.

Imajo bronasto tulko z mazilo opremljanja za nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Specifikacije:

Pogoj: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Mesto na Vozilu: Ročice Zavore

Material: Aluminij

Barva: Črna

Količina: 1pc

Vgradnjo:

Za BMW F800GS ADV F700GS F650GS R1150GS R1200GS

(Združljivost Samo Za Referenco.Prosim, Primerjajte Z Vašo Izvirno Eno Pred Nakupom! )

Opombe:

1. Prosimo, potrdite, da je pravo vrsto vašega motocikla pred nakupom,če niste prepričani,se obrnite na nas.

2. Prosimo za razumevanje, da so slike so lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov, saj je vsak monitor ni umerjen enako.

Paket Je Vključeno:

1x Zavore Podaljšek (Kot Slike Pokazale)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matterhorn.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Dodatne Informacije

Ime Modela: 2640

Postavka Dolžina: 5.2cm

Postavka Višina: 3cm

Element Širina: 5.5cm

Leto: 2015

Element Teža: 0.07kg

Vrsta Materiala: Aluminij

Postavka Vrsta: Noga Počiva

Blagovna Znamka: PRIVOŠČITE UPANJE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki