3 Pack Rattan Košarice Za Kruh,Pravokotne Tkane Košarico,Storitev Košare Za Skladiščenje Sadja,Zelenjave,Noži & Vilice,Malico,Itd.

0 ★
(0)

€35.46   €19.15

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m7194

Opis Izdelka

3 Pack Rattan Košarice Za Kruh,Pravokotne Tkane Košarico,Storitev Košare Za Skladiščenje Sadja,Zelenjave,Noži & Vilice,Malico,Itd.

Naš kruh košarico set vsebuje 3-pack, bež polietilen protja košare.Se vam daje topel in prijeten občutek.

Varen material: ročno tkani rattan košarice, je izdelan iz PP, ki je varen in trajen.To je vse ročno izdelanih z ljubeznijo in nego, da se zagotovi zdravo shranjevanje živil v košarici.

Večnamenski: Ta zaslon košarica je zelo primeren za prikazovanje in ima kruh, torbe, pravokotne torbe, pecivo, sadje, zelenjava, prigrizki, bonboni in druge shranjevanje živil.Uporablja se lahko tudi kot posodo za shranjevanje kuhinja posoda, jedilni pribor, tipke, posnetke, itd.

Lahek: Naš kruh koši so brez trdega nazobčane robove in nemoteno tkani trakovi zaščito roke pred poškodbami.Pravokotne kruh košarici ima dobro prezračevanje in je primerna za gospodarstvo paleto živil.To ni težka in enostaven za razumevanje.

Priložnosti: Primerno za restavracije, trgovine, pisarne, sadje trgovinah, na prostem, pikniki, družinskih srečanjih, Zahvalni dan, Božič, ali uporabo na pultov ali mize.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:PP

Velikost:28,5 x 11,5 x 7.5 cm

Vsebina Paketa:

3 * Shranjevanje košarico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki