Električna Masaža Stopal Pad Zložljivi USB Polnilne Masaža Pad Električna Masaža Ploščica S 6 Načini 9 Intenzivnosti, Da se Sprostite Noge Za

0 ★
(0)

€20.98   €10.50

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6724

Opis Izdelka

Opis:

Ta masaža stopal mat je zložljiv in lahek, dobro za potovanja, ker je narejen iz mehkega in vzdržljivega materiala.Primerna za domačo in pisarniško uporabo.

Specifikacija:

Teža:

Ključni model: približno 280 g

Ali

Daljinski upravljalnik model: o 2295g

Seznam izdelkov:

1*Stopala masaža mat

1*USB kabel za polnjenje

1*Krmilnik

Ali

1*Stopala masaža mat

1*USB kabel za polnjenje

1*Krmilnik

1*Daljinski upravljalnik

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Povečanje Krvnega Pretoka】Električna Masaža Stopal Pad uporablja nizko frekvenco električnih impulzov tehnologije, ki lahko spodbudi stopala mišice, izboljša pretok krvi v nogah in pomoč pomirjajo stopala utrujenost.

2.【Način za Prilagoditev】Izdelani z 6 masaža načini in 9 stopnjah intenzivnosti, Noge, Masaža Mat je primerna za vas, da enostavno prilagodite intenzivnost masaže za vaše potrebe.

3.【Izbrani Material】Izberete mehko joga mat materialom in z usnjenim površine, Stopala Masaža Mat, je ne samo trpežne, vendar tudi enostaven za čiščenje.Lahko uporabite vlažno brisačo obrišite površino, in nato obrišite, da bo suha.

4.【Zložljiva & Prenosni】lahko brez težav nosijo Električna Masaža Stopal Mat za uporabo zunaj, ker je lahek in zložljiv, kar je zelo priročno.

5.【Široko Aplikacije】Stopala Masažne Blazine so primerne za športne navdušence, starejšim in sedečega/stalni (zlasti v visokih petah) pisarniški delavci.To je tudi darilo izbira za družinske člane in prijatelje.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki