3 Razširitev Map, 13 Žepi In 7 Žepov Za Shranjevanje Datotek Vrečko, Harmonika Mapa, Papir Velikosti A4 Mapa, Primeren Za Pisarno

0 ★
(0)

€38.99   €27.68

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6218

Opis Izdelka

Lahko shranite črke, A4 papir, dokumentov, računov, pogodb in običajni Ameriški papir, in lahko imajo 300-500 listov papirja, na najbolj.Ta dokument papir, mape, je enostavna za prenašanje in se lahko dajo v vaš nahrbtnik, aktovke, ročne torbe, itd.

Trajna in nepremočljiva-Teh datotek organizator razširitev map, ki so izdelana iz visoko kakovostnih PP, močan in prilagodljiv, trganje, in ultra trajne.Nepremočljiva in vlago,-dokazilo gradiva lahko obdržite vaše pomembne dokumente čisto.

Razširljiv žepi z oznakami-dokument, jakna ima 13 let, ali 7 razširljiv neodvisni žepi, ki lahko lepo razvrsti različne dokumente na dele.Opremljen z oznako, plug-in, lahko zlahka tag vsako datoteko in zdi enostavno, s čimer boste dobili vse, kar je brez zmede.

Varno načrtovanje - Naše mapo za shranjevanje rack je zasnovan z flip pokrovom in je opremljena z elastično vrvjo pečat za zaščito dokumentov, varno in varno med prevozom, vam omogoča, da svoje dokumente, kamorkoli greste.

Vsestranski-naše harmonika mapa je kot nalašč za razvrščanje voda v industriji računov, računov, dopisov, A4 papirja in drugih dokumentov.Je zelo primeren za šolo, pisarno, domačo uporabo, ali kot odlično darilo za učitelje, študente, zdravniki, inženirji, oblikovalci, raziskovalci, prodajni zastopniki, itd.

Barva: siva, črna

Material: PP

Vsebina Paketa:

1 x 7 mrežo razširitev mapo (siva)

2 x 13 mrežo razširitev map (black)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki