Celotno Steno Velikan Pena papirnate Rože Mix 30-50 CM Za Okno Display Poročni Foto Studio Ozadju Dekoracijo Fazi Rekviziti

0 ★
(0)

€934.38

Na zalogi
Oznake:

umetna trava, umetne rastline, umetno hrano modeli umetno sadje, malerei cvet ozadje, hed cvet ozadje, vrečko papir cvetlični, umetni travi umetna posušeno cvetje, umetno hrano modeli umetno cvetje, papir rjavi cvet, vectot cvet ozadje, umetne rastline 5 umetne rastline

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m57036

Opis Izdelka

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[43585] Opisi

Vključno z 27pcs večje pena za rože(50CMX6PCS + 40CMX13PCS + 30CMX8PCS)

Material: papir Pene

Velikan papirnate rože postal trend, da ljudje uporabljajo kot poroka kulise okraski, baby tuš, vrtec, poročni show ali katero koli temo stranki, dnevna soba deco, nakupovalno središče windows display coz v obrtniški velikan papirnate rože lahko ohrani svežino, ki pravi cvetje cann ne .Kaj je bolj, velikan papirnate rože so cenejši kot pravi cvetje .

Cvetovi so narejene iz 200-230 gsm kartice zaloga papirja in težka lepilo, da se zagotovi, da traja dolgo časa in so dopolnili narejen, ne zahteva nobenih sestavljeni.Cvetje se razlikujejo v velikosti, saj so totaly obrtniški in bo odpremljeno na vas v velikem polju za vas, da poskrbi in jih lepila za svoje krovu ali steno.Odbor podlage ne bodo vključeni.

Velikan papir cvet ò visi na voljo, da bi pri izbiri papirja in barvnih možnosti, v 6 velikostih - premer - 60 CM 40 cm 50 cm 30 CM ali 20 cm.Prihaja z železno žico določitvi pritrjena na zadnji cvet omogočiti steni visi.Prihaja z papir dnu, da se prilepi na steno.

Barvah in velikostih in cvetje stilov, ki niso navedeni, so dobrodošli, da traja približno meri, da!

[xlmodel]-[po meri]-[42073] Politika

Blagovne Znamke Zgodbo: Prihodnost & Fancy

O NAS:

Specializirani smo izvažajo po vsem svetu in so bili od leta 2008. Naše podjetje prvič začelo izvozne poroko korist, darila in poroka centerpiece, kasneje smo dodali novo linijo na poroko backrops.

Naše blagovne Znamke "Prihodnost & Fancy" je vodilno ime v primeru, opreme in je pomagal veliko novih podjetij po vsem svetu začetku svoje nove poslovne Smo tukaj, da vam pomaga, pomaga in rastejo skupaj.Uživajte v brskanju po naši trgovini in vas prosimo, da stopite v stik če boste potrebovali kakršne koli pomoči

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni

Vodilni Čas

Narejen, da bi v 5-10 delovnih dni, - če potrebujete hitrejši čas odpreme ali hitrejši način dostave, prosimo, kontaktirajte me, da bi razpravljali, kot sem morda lahko prilagodi zahteve, prosimo, kontaktirajte me pred nakupom.

Čas Poštnine

Matterhorn.si Standardna Dostava: traja 15-40 delovne dni, da večina držav, vendar pa Brazilija in Rusija bi lahko vzeli več časa, saj carinski so strogi.

EMS, AU Posebno Linijo: To traja približno približno 6-10 delovnih dni, AU, ZDA, Evropi, CA, vendar Brazilija in Rusija bo morda trajalo dlje časa.

Smo le ladja blaga na naslov, ki ste ga navedli v Matterhorn.si, zato prosimo, da preverite, ali naslov, ki ga uporabljate pravilno.

storitve za stranke:

Delamo sedem dni v tednu, zato vas prosimo, da nas kontaktirate na katero koli vprašanje.

Vrne & Vračilo

Donosi niso sprejeli, ker so vse rože so naredili red!Ampak, če je poškodovano cvetje, smo lahko znova pošljete ali povrnemo, ko ste zagotavljajo fotografije.

Weclome Spusti Pošiljatelj & Debelo

Če bi radi, da debelo ali spusti ladje, plz obrnite na nas preko e-pošte ali msg nas.

Dodatne Informacije

Vrsta: HIBRID, Dekorativne Rože & Venci, HIBRID

Funkcija 1: Nevesta Šopek/Poroka Cvet

Cvet Slog: Cvetna Glava

Številka Modela: XPFW001

Blagovna Znamka: Prihodnje & Fancy

Slog: Cvet

Razvrstitev: Umetno Cvetje

Mešanica dveh različnih cvetje: mix 3 velikosti

Priložnosti: poroka

Material: PE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki