Črna In Bela Mačka Sestavljanje Puzzle Igrača Živali Biologijo Organ Anatomski Model Veterinarskih Znanosti Model Poučevanja

0 ★
(0)

€96.83   €51.32

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m504176

Opis Izdelka

Črna In Bela Mačka Sestavljanje Puzzle Igrača Živali Biologijo Organ Anatomski Model Veterinarskih Znanosti Model Poučevanja

Material: iz plastike in okolju prijaznih materialov, ki je prikazana struktura mačka skoraj realistično.To je redka orodja za študente, za izvajanje ustreznih praktičnega usposabljanja.

Anatomski mačka model: semi-pregleden načrt, z mid-sagittal oddelek kot anatomska struktura, tekstura je še posebej očitno.Vidite lahko, notranja struktura bolj jasno in razumeti njegovo gibanje strukture.

Intelligence model: lahko igrate izobraževalne igre z študentov ali otrok, učinkovito uveljavljanje učencev/otrok inteligence in praktičnih sposobnosti in okrepiti njihove čustva do študentov ali otrok.To je dobro darilo za vzgojitelje, ali zdravniki, dobro darilo za šolsko poučevanje orodja.

Uporaba: primeren je za šole, bolnišnice, in se lahko uporablja kot žival, vizualna pomoč, pedagoško pomoč v športne in zdravstvene vzgoje.

Ime izdelka: črna in bela mačka

Velikost izdelka: 30x18x8cm

Barva: črna+bela

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 * Mačka Organ Anatomski Model

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Priporočamo, Starost: 4-6y

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Lutke

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki