Visoke Hitrosti Za Pse Pet Prenosni Nego Za Lase Vode Puhalo

0 ★
(0)

€306.70   €291.36

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m472690

Opis Izdelka

Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.Če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me whatsapp+ 8618702532103. Bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!Opis Izdelka Specifikacije 1.Puhalo je električna naprava, posebej namenjena za dolgodlaki živali (živali), kot so mačke in psi po kopala. 2.Delovni načelo: vgrajen motor se vrti pri visoki hitrosti za ustvarjanje močne wind.By priključitev opreme, močan veter je proizvodnja in tok za pet fur, pospešeno difuzijo in razgradnje vode v krzno in doseganje hitro sušenje. 3.Namen: naprava, z močnim vetrom in pomožne toplote, lahko suho pet krzno, hitro, tako da se zaščiti hišnih živali iz bakterije, ki uspevajo v vlažnem okolju in povzroči različne bolezni kože. 4.Uporaba: gospodinjstva, hišnih trgovin, kmetije, pet usposabljanje, šole, itd..

Outlook: 1.Skupna krivulja načrtovani videz, ljubek in stabilna; 2.Loka ročaj, ergonomska oblika, naredi napravo za lažje izvajanje okoli; 3.Kikumon zrn ustvarja prijazno mat površino puhalo telo; 4.Šoba značilnosti njene rotacijske flush skupno, preprost za uporabo; 5.3 šoba možnosti so na voljo za izpolnjevanje uporabnika različne zahteve.

Značilnosti: 1.Močan veter: Z novo zračni kanal sistema sprejet, je za lase spozna motornih hitrost 3600rpm in 30% povečanje moči vetra.To lahko odstranite vodo, prah in umazanijo iz hišne podlanke hitro in učinkovito. 2. Endurability: posebno trajno široko ogljikovih krtačo, v kombinaciji z vrhunsko nosijo sistem, poskrbi za motorna dolgo gladko rotacije in tako podaljšuje njegovo življenjsko dobo. 3. Mikrokrmilnik: če želite, da veter in temperatura dosledno; 4.Dvojno obloge in filtri: uhajanja-dokazilo, ki omogoča v več svežega zraka zmanjša zunanje poškodbe motorja; 5.Nizka raven hrupa: celo primerna za poredna mačke.Pakiranje & Dostave Karton Za boljše zagotavljanje varnosti svoje blago, strokovne, okolju prijazno, udobno in učinkovito embalaža se bodo storitve.Profil Podjetja Shanghai Xiaoxing Industrial Co., Ltd.je visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in prodajo pet ljubkoval opreme in hišnih orodij, kot so nego psa tabel, hišnih sušilniki, pes krletka in tako naprej.So zelo priljubljena v domačem in mednarodnem pet ljubkoval trgu.

Smo drži, da "stranka najprej in kakovost na prvem mestu" in ugotovi, strogi test kakovosti sistema.Bomo še naprej razvija in širi, da pridobijo več dosežek.Pogosta VPRAŠANJA 1. kdo smo?

Smo s sedežem v Šanghaju, na Kitajskem, začnite od leta 2017,prodaja na Jugovzhodu Azije(15.00%),na Domačem Trgu(15.00%),Severna Amerika(10.00%),Južna Amerika(10.00%),Srednja Amerika(10.00%),Severni Evropi(10.00%),Vzhodna Evropa(5.00%),Srednji Vzhod(5.00%),v Vzhodni Aziji(5.00%),Zahodna Evropa(5.00%),Južne Evrope(5.00%),Južna Azija(5.00%).Obstaja skupno približno 11-50 ljudi v naši pisarni.

2. kako lahko zagotavljamo kakovost?

Vedno pre-production vzorcu pred množično proizvodnjo;

Vedno končni Pregled pred odpremo;

3.kaj lahko kupite od nas?

nego psa tabela,pet za lase,pes krletka,pes delovanje tabela hišnih orodij

4. zakaj bi kupili od nas, ne od drugih dobaviteljev?

smo vključeni v razvoj in prodajo pet ljubkoval opreme in hišnih orodij, kot so nego psa tabel, hišnih sušilniki, pes krletka in tako naprej.So zelo priljubljena v domačem in mednarodnem pet ljubkoval trgu.

Dodatne Informacije

Čas Polnjenja: Ni Določeno

Funkcija: Trajnostni

Negovalne Izdelke Tip: Nega Orodja

Uporaba: JJEZA

Kraj Izvora: Shanghai, Kitajska

Velikost: 36 * 17 *24(H) cm

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Sušilniki za hišne živali

MOQ: 1pcs

Vrsta: Drugo

Vir Napajanja: POLNJENJE

Neto Teža: 4.1 kg

Material: Gume, Plastični, Železo

Številka Modela: SJ-501

LOGOTIP: Prilagojen Logotip

Bruto teža: 5.2 KG

Za hišne tip: Psi, Mačke Itd. Kosmate Hišne Ljubljenčke

Napetost: 110-240V

Barve: Bela

OEM/ODM: Availbale

Blagovna Znamka: SUPERBCARE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki