Nordijska Preprosto Namizno Svetilko Stekla Krog Branje Lučka Železo Prevleka Noč Svetlobe Vsestranski Scene Namizne Svetilke Za Spalnico

0 ★
(0)

€66.75   €53.41

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m446942

Opis Izdelka

[čas dostave]

Kupec bo izročiti blago v roku 48 ur po nakupu Posebne okoliščine (obvezne počitnice/meri/vroče prodajajo izdelke na zalogi, itd.) lahko povzroči zamudo dostave Zato, prosimo, vprašajte naše prodajalce ali je izdelek na voljo pred dražbo, tako, da ne zamude vaše dekoracijo obdobju.hvala

[poškodovanih ponovno izdajo]

Čeprav je naša embalaža je zelo močna, obstaja določeno tveganje zaradi dolge razdalje prevoza in distribucijo tretjim osebam.To je neizogibno, da stisnite svetilke, še posebej, senčniki za luči steklene izdelke.Če ugotovite, da vam senčniki za luči ali dodatki, ki so poškodovani, ko ste prejeli blago, prosimo, takoj nas kontaktirate in prinašajo fotografije poškodovani dodatki, in mi bomo poslali dodatki, ki vam jih express.

[tovorni opis]

Kupci se lahko odločijo za plačilo vnaprej ali umik: Predplačilo pomeni, da po tem, ko kupec in prodajalec določi poštnino kupec najprej plača poštnina za naše tovarne, ki bo zbiral poštnina in plačilo za express podjetja.B: Dostava pomeni, da kupec neposredno plačuje za express družbe, ko se je blago dobavljeno.

[prevzem tovarne]

Tri letno garancijo.Od dneva nakupa, če je izdelek ima električni napake pri normalni uporabi, ga lahko pridobite tri-letno garancijo storitev (razen vir svetlobe), in garancijo področje uporabe je omejena na popravilo ali zamenjavo pokvarjenega dela; Garancijski servis ne more biti užival pod naslednjimi pogoji: 1. Škode, nastale zaradi nepravilne uporabe in namestitve napajanje; 2. Škode, ki nastanejo zaradi nepravilne uporabe ali nepravilnega popravila ali spremembe. 3. Škodo, ki jo povzročijo nepravilno ali malomarno uporabo neprimernih dodatkov. 4. Poškodbe, ki jih povzročajo druge nesreče.

Dodatne Informacije

Je Zatemniti: No

Garancija: Xi Lin

Funkcija: Namizna Svetilka, lučka za branje, Nočna Lučka, namizne svetilke za spalnico

Vir Napajanja: DC

Postavka Vrsta: Namizne Svetilke

Številka Modela: 2019011001237870

Vrsta Odtenek: Prozornega Stekla

Telo Material: Steklo

Je Pametno Napravo: NO

Zaključek: Železo

Preklop Vrsta: Pritisni Gumb Stikalo

Certificiranje: NOBEN

Značilnosti: Nordijske

Napetost: 220V

Vir Svetlobe: Varčevanje Z Energijo

Slog: Sodobne

Tip Vtiča: EU

Osnovna Vrsta: NOBEN

Blagovna Znamka: KREPOOD

Material: Steklo Kamen

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki