2023 Ženske Priložnostne Šport Znoj Hlače Teče Vadbo, Tek, Pohodništvo Salon Jersey Capri Telovadnici Elastični Pas Activewear Z Žep

0 ★
(0)

€7.42   €4.46

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m440520

Opis Izdelka

Podrobnosti Izdelka

Nasvet: univerzalna velikost grafikona ni naša Walmart velikosti.Prosimo, da podrobno velikost grafikona na sliki skrbno pred nakupom.

pojasnite:

Spol: ženski, ženski, ženski

Slog: joga hlače, fitnes hlače, športne hlače, hlačne nogavice, športne hlače, športne hlače capris, pižame, pižame, športna oblačila

Vzorec tip: barva, žep, elastična, elastični pas, drawcord

Barva: siva, črna, mornarsko modra (dodatna oprema)

(Prosimo, izberite glede na velikost grafikona)

Material: 80% poliester, 20% spandex

Dolžina: dolžina 3/4

Pas: visoko pasu

Sezona: pomlad, poletje, jesen, jesen in zima

Uporablja priložnostih: fitnes, jogo, fitnes, joga, tek, tek, plezanje, vaja, prosti čas, vse vrste športnih ali fitnes povezane, ali za vsakodnevno nošenje.

značilnosti:

1. Zračno propustno vlakno, znoj absorpcije in hitro sušenje: nova tkanina ima dobro zračnost in znoj absorpcije, kar vas suho in udobno športno doživetje.

2. Visok pas, krojaštvo: zagotavlja odlično podporo za vaš pas in ne bo se boste počutili neprijetno.Elastična tkanina in smiselno, krojaštvo, da boste modno in udobno v športnih.

3. Ta joga hlače, pižame so mehki in koži prijazni in so zelo primerna za uporabo doma, pižame, joga, šport, fitnes, tek, itd.Vsakdanje obrabe, je tudi zelo udobno.

Package vsebina:

1 par hlače (brez drugih dodatkov)

Nasveti:

1. Prosim, primerjajte podrobno velikost s tvojimi pred nakupom!!!

2. Barva se lahko nekoliko razlikuje, odvisno od računalnika in zaslona nastavitve.

3. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm razlika, hvala. (Vse meritve so v cm, prosimo, upoštevajte, da 1cm=0.39 cm, 1 cm=2.54 cm)

Tkanine: Ženske znoj hlače so narejene iz visoko kakovostnih materialov, vključno poliester in elastana.Tkanina je znoj wicking, odporen in super mehka in uporablja štiri-pot, ki se razteza tehnologijo za ustvarjanje druge plasti kože za vas.

Edinstven design: Joga, jogging hlače omogočajo svobodno gibanje.Stranski žep je verjetno ena izmed najbolj priljubljenih funkcij, ki lahko imajo ključi, kartice, gotovino in mobilne telefone med vadbo.Visok pas design lahko nadzor trebuha, in drawcord načrt lahko uresničili, elastični pas, ki se lahko popolnoma oris krivulje in racionalizirati telo.

Vsestranskost: Te hlače so dihanje in udobno.Lahko jih nosite za vse vrste šport, ali pa kot pižamo, domača oblačila, pižame, pižame in PJ pižamo.So super udobno.

Družina, spanje, družino, fitnes, jogo, fitnes, pritisni ups, fitnes, tek, tek, Pilates, plezanje, šport, prosti čas, vse vrste športnih ali fitnes povezane, ali za vsakodnevno nošenje.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Poliester

Spol: ŽENSKE

CN: Zhejiang

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki