Nordijska LED Stenska Svetilka Razsvetljave Sodobno Minimalistično Kovanega dvosmerni Stenske Luči, Hodnik, Stopnišče, Spalnica, Dnevna Soba Stenske Svetilke

0 ★
(0)

€144.78   €112.92

Na zalogi
Oznake:

stenske volt meter, ogledalo krog 1 meter, dvorana način dekor, dc dvorani meter, 2 meter pismo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m43795

Opis Izdelka

storitev za stranke, · Če imate kakršna koli vprašanja o paketu prejeli, prosimo, da nas kontaktirate, preden opravljate druge operacije. · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas!Dodatne storitve: podpora prilagajanje, podporo debelo Material: Železo Žarnica tip: LED Napetost: 90-260v uporaba: Hotel urad lobi čaj hiša čaj bar dom dekoracija razsvetljava, dnevna soba bar.Vsaka fotografija je pravi foto vira fotograf.Če potrebujete druge slike.Prosimo, obrnite na službo za stranke.

Scenarij prikazuje

Logistika obvestila ne nosimo uvoznih davkov, carin, odd. dajatve in carine zamude.Če je paket vrnil k nam zaradi kupca zavrnitev za plačilo zgoraj navedenih stroškov tukaj, ne bomo ponovno pošlje paket.Smo tovarno na Kitajskem.Za večino modelov imamo na zalogi.Morate le, da bi nam 2-3 dni za testiranje opreme. 1. Vse-vremenske prevoz. (Razen za nekatere države in APO / FPO) 2. Takoj obdelavo, da po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, in ne dejanske elemente in so samo za referenco. 5. Storitve prevoza, čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je, da so naši kupci zadovoljni!

Dodatne Informacije

Certificiranje: CCC, ce, CQC, EMC

stenska svetilka: Sodobno

Številka Modela: hyp5.22, hyp5.4

Preklop Vrsta: Gumb za vklop

Značilnosti: Kovanega železa stenske luči, minimalističen stenske luči

Blagovna Znamka: JAXLONG

Je Zatemniti: No

Slog: Sodoben Slog

Postavka Vrsta: Stenske Svetilke

Osvetlitev Prostora: 5-10square metrov

Poreklo: Celinska Kitajska

Uporaba: Dnevni Svetlobi

Število svetlobnih virov: 2

Napetost: 90-260V

Material: Kovine

svetilke: Luči

Je Pametno Napravo: NO

Je Svetil Vključeni: Da,

Telo Material: baker

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Odtenek Smer: Gor In Dol,

Vrsta Odtenek: Železo

Vir Napajanja: AC

Osnovna Vrsta: Klin

Železo: Nordijske

Garancija: 3 leta

Vrsto Namestitve: Stenske

Tehnika: Naslikal

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki