2Pcs Brezhibno Joga Set Telovadnici Fitnes Ženske, Joga bo Ustrezala Šport Ženski Trening Dokolenke Top Šport Oblačila Usposabljanje Obleko Oblačila

0 ★
(0)

€61.97   €30.99

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m437894

Opis Izdelka

Cena za 2 Kosa (1pc Vrh+1pc Dokolenke).

Velikost: S (45-55KG); M (56-62KG); L (63-75KG) Velikost mearsured sami, morda 1-3 cm napaka, pls razumeti.

Barva: Kot fotografije prikazujejo.Kot vsi vemo, v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

Material: 90% Leica + 10% spandex.

Ročno Pranje Samo, ne belilo.Izmenljivem Push up oblazinjeni skodelice.

Glavni Tkanina - Ta belušno športni set izdelani z lahki,vlago wicking moč tkanine.Visoke elastičnosti, Udobnih, Dihanje,Suha,4-way stretch za spodbujanje tako stiskanje in rit dviganje, zgornji del noge mišice in zmanjša mišične vibracije.

Elastični joga obleko kompleti so zelo udobni, oblikovani z trebuh nadzor širok pas obrisi vaše krivulje in obliko telesa.Rebrasto teksturo non-slip design, ki lahko vodijo v mesto, ko hodiš okoli.

Debel material, ki je Zelo mehak in udoben.Podložen modrček in dokolenke je dovolj debela, ne glej skozi in modrc je zelo spodbudno.Four-way stretch, Fattering in čepenje dokaz!Trikotno obliko mednožje zagotoviti dovolj kritja, kot ste premakniti iz predstavljajo, da predstavljajo in preprečevanje stegna od drgnjenja.Dokolenke mednožje za večjo svobodo gibanja,brez žrtvovanja podporo in trajnost.

Priložnost oblek, ki so primerna za priložnostne,dnevno obrabe ali vsakodnevno aktivni življenjski slog, kot so športi,joga, vadba, fitnes, telovadba, hoja, tek, tek,kolesarjenje, boks, bowling, tenis, in vse vrste vaja, ali vsakdanjo uporabo.Samo predstavljajte si, na lep dan, ko ste športno ti athlitic obleke, boste videti bolj mladostno in živahno.

Dodatne Informacije

Funkcija: Proti Gubam, dihanje

Rokav Dolžina(cm): Polno

Material: Stretch & Spandex

Spol: ŽENSKE

Ime Oddelka: ŽENSKE

Blagovna Znamka: MWCOOLSPORTS

Poreklo: Celinska Kitajska

ŠTEVILO: Joga Set YPS150

CN: Guandong

Šport Tip: Joga

Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Vzorec Tipa: Trdna

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki