2X A6 PU Usnje Zvezek Magnetni Osebnih Načrtovanje Veziva S 24 Veziva Žepi Veziva Zadrgo, Mapa I

0 ★
(0)

€29.68   €16.91

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m43417

Opis Izdelka

Količina in velikost: Prihaja z 2 A6 PU veziva, in 24 veziva z zadrgo, primerne za izvajanje in vsak dan snemanja, primerna za dom, pisarno, šolo in potovanja, enostavno dal v torbici, nahrbtniku, kovček ali mizo

[Design je novost in praktične] 24 veziva žepi so različne 24 besede o dnevnih prihodkov in odhodkov, barvo prenosnik je modna in praktična, sponke je enostavno odpreti in zapreti, 1 svinčnik imetnik in 4 rokavi, lahko dajo vaš potni list , Računov, itd.

Enostavno upravljanje: enostavno za uporabo, samo pritisnite na obeh koncih stikalo odpreti svoboden-leaf obroč veziva kritje, in nato pritisnite tipko prstan, da ga zaprete, ko namestite zadrgo mapo, ali je papir in potrdila, ki jih želite namestiti, tudi če prenosnik je odprl večkrat In zaprto ne bo poškodovan.

Vzdržljiv material: notebook veziva iz PU usnja je mehko na stik z naravno teksturo in leska, zadrge veziva žep je narejen iz nepremočljiva PVC, brez kislin, ki so odporne na arhivov, sef, trganje-dokazilo, natančnost, šivanje, in magnetne sponke se lahko enostavno zaprta , Rahlo sponke

Dober proračun organizator: Ti veziva žepi so tesno povezane z vsakdanjim življenjem.S PU veziv, ki ti lahko pomagajo, učinkovito upravljati svoje bogastvo in jih uredite na običajen način.Kartice slotov in žepi na naslovnici, so zelo primerne za shranjevanje potnih listov in račune. , Kartice, itd.

Specifikacije:

Barva: multicolor

Material: PU+PVC

Vsebina Paketa:

2 x A6 veziva

24 x A6 mape torbe (z natisnjeno barvo pisave)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki