20 g Zdravljenje Vlažilna Krema Belo Mesto Bolezen, Balzam za ustnice, Krema za Popravilo Zdravljenje Mazilo Vlažilna Krema za Nego Telesa Vitil J7q8

0 ★
(0)

€1.01   €0.72

Na zalogi
Oznake:

zdravljenje vitiligom, 20 g zdravljenje vlažilna krema bele

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m4129

Opis Izdelka

Opišite

Neto vsebino 20g

Značilnosti:

1. Učinkovito strela: Naša skrb krema pomaga izboljšati fiziološko ravnovesje melanocitih in keratinocytes v povrhnjici vitiligom, pomaga pigmentacije albino kože.

2. Širok spekter uporabe: Učinkovito lajšanje pigmentacija kože, motnje, vključno z vitiligom, vitiligom, razbarvanje kože in drugi sistemski pigmentirane kožne težave.

3. Naravna formula: Naše kreme so naravno ne-draži.Obrat herbal essences prodre v površino kože, kar omogoča stratum corneum kože, da se počasi popravilo v melanin, ki kožo prvotno izgubljeno brez stranskih učinkov.

4. Enostaven za uporabo: Le operite poškodovana območja z toplo vodo, vzemite ustrezno količino vitiligom nego smetano in nežno nanesite ga na prizadeto območje, 2-3 krat na dan.Prosimo, uporabite vsaj 3 do 6 mesecev.

5. Posebej za bolezni kože, kot so vitiligom, glede na potrebe bolnikov, je lahko spodbuja bolj ton kože in pomaga zmanjšati videz vitiligom.

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti, da vaš menjave.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

3. SKU barva je barva na embalaži izdelka

Paket Je Vključeno:

1 * Vitiligom smetane

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodatne Informacije

Vrsta: Drugo

Vir Napajanja: Električni

Število Kosov: Ena Enota

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki