Nahrbtnik Za Šolo Estetske 4 Kos Platno Šolski Nahrbtnik Combo Nastavite Velike Zmogljivosti, Šolska Torba Z Kawaii Pin In Pribor

0 ★
(0)

€45.28   €22.64

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m4091

Opis Izdelka

Opis:

Kawaii Nahrbtnik Set vsebuje 1 veliki nahrbtnik, 1 velika torba, 1 mini torba, 1 svinčnik primeru, preprost večnamenski nahrbtnik, primerne za kratka potovanja, delo, nakupovanje, univerza, šola, itd.Več predali in žepi pomoč nosite vaš prenosnik, knjige, tableta, tablete, očala, mobilni telefon in druge šolske potrebščine.To lahko zadovoljili potrebe večine študentov.

Specifikacija:

Ime: Kawaii Nahrbtnik Set

Material: PVC+Platno

Nahrbtnik velikost: približno 43*30*13cm/16.93*11.81*5.12 v

Teža: približno 580g

Seznam vsebine:

1*velik nahrbtnik,

1 *velika torba,

1 *mini torba,

1 *svinčnik

Opomba:

1. Zatiči so naključno, plišastih stilov, ki so vse vključene.

2. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

3. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Luksuzni Set】Kawaii Nahrbtnik Set vsebuje 1 veliki nahrbtnik, 1 velika torba, 1 mini torba, 1 svinčnik primeru, preprost večnamenski nahrbtnik, primerne za kratka potovanja, delo, nakupovanje, univerza, šola, itd. .

2.【Izpolnjujejo Svoje Potrebe】Z več predali in žepi, Estetske Nahrbtniki lahko zadovoljili potrebe večine študentov.Pomaga nosite prenosni računalniki, knjige, tablete, tablete, očala, mobilni telefoni in ostale šolske potrebščine.

3.【Barvni Kontrast Design】lepe in praktične šolsko torbo sprejme modi barvni kontrast, design, ki je opremljen z 2 zatiči (naključno) in 5 plišastih obeski (medved, redkev, zajec), ki so snemljivi.Lahko DIY jih pa želite.

4.【Nepremočljiva in Odporen na Praske】Dekleta Šolski Nahrbtnik je izdelan iz nepremočljiva in odporen na praske platno in PVC in gladko kovinsko zadrgo, ki so odporni na obrabo in dobro teksturo, trajno.

5.【Idealno darilo】Estetske Nahrbtnik za Dekleta so zelo priporočljivo, darila za šolske dni, rojstni dan, Božič ali stranka, zlasti za otroke, dekleta in najstniških letih.Prepričani smo, da vaši otroci bi radi to darilo.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki