4000 mah Unisex Akumulatorska Električna Grelna Nogavice, Pozimi Ogrevane Nogavice 3 Načini Prostem Pohodništvo Plezanje Usb Topla Stopala Toplejše Nogavice

0 ★
(0)

€41.34   €28.94

Na zalogi
Oznake:

kako bi ogrevane nogavice, 75 ogrevane nogavice, super ogrevane nogavice, nogavice ogrevano površino, ogrevana womens nogavice, nogavice, da nogavica opice, nogavice ogrevano akam, gospa ogrevane nogavice, flambeau ogrevane nogavice, stanley ogrevane nogavice

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m397515

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、Uravnoteženo Ogrevanje: ogrevane nogavice sprejme okrogle val ogrevanje film s 360-stopinjsko ogrevanje ciklu in nove ogrevalni sistem načrtovanja, tako da podplatih, insteps in nogi se lahko segreva enakomerno ob istem času, da bo toplo.

2、Mehko in Zlaganje: iz ogljikovih vlaken je mehko, ne da bi izgubili svojo žilavost, in ga ne bo poškodovan, če se je sklonil, na bo.To še vedno lahko uporablja običajno, ko potenje.Ko temperatura v notranjosti nogavice doseže 60℃, bo sistem samodejno ustavi ogrevanje.

3、Treh hitrosti, Temperature Prilagoditev: ogrevanje naselitve uporablja standardno 4000 mAh litij baterija, ki je trajno.Obstajajo tri hitrosti, temperature prilagoditve za nadzor temperature.

4、Pralni Stroj: kakovostno ogrevanje nogavice so varne in neprepustnih po več deset tisoč upogibni preskusi, ki lahko zdrži kretnjo pranje. (Namig: prosim, vzemite baterije pred pranjem.)

5、Hiddens Žepi: Z nogavice, prenosna baterija za ogrevanje, lahko greš kjerkoli želite, ki je primerna za hladno vreme projektov ali zimske športe na prostem, pozimi smučanje, lov, kampiranje, jahanje, motornih koles, da bo toplo.

Opis:

Ogrevanje nogavice so izdelane iz visoko kakovosti poliester, najlon tkanine, ki je mehka in udobna za nošenje.To se lahko ogreva s tri-nastavitev hitrosti, in je enostaven za pranje z rokami ali pralni stroj.Naše tople nogavice bo pomagalo, da boste uživali v hladnem vremenu.Ste vredno.

Specifikacija:

Ime: Ogrevanje Nogavice

Material: 30% Anti-Mucke Akril+29% Poliester+20% Najlon+21% Modal

Velikost: brezplačno Velikost

Barva: Črna/Siva

Tri Stopnje Temperature Prilagoditev: High-Grade 60℃, Srednje-Razred 50℃, Nizko-Razred 40℃

Grelni Element: Ogljikovih Vlaken Preja

Ogrevanje Film: Silikonsko Tesnilo V Obliki Vala Ogrevanje Film

Napetost: Nogavice Napetost 5V

Baterije Napetost: 3,7 V

Baterija: 4000 MAH

Seznam Vsebine:

1* Par Ogrevanje Nogavice

1* Par Baterije*

1* Ena-V-Dveh Kabel Za Polnjenje

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Spol: MOŠKI

Material: najlon

Poreklo: Celinska Kitajska

Šport Tip: Deskanje na snegu

Cev Višina: Nogavice

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki