Wifi Smart Infrardeči Daljinski upravljalnik Digitalnega Namizni Lcd Higrometer Temperatura Vlažnost Senzor Soba za Dom Prikaz Datuma

0 ★
(0)

€27.34   €13.12

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3752

Opis Izdelka

funkcija:

1. Ogromen IR koda zbirke: podpira 4000+ blagovnih znamk, 50000+ cloud IR kod, in jih podpira naprava knjižnice je nenehno posodabljajo in oblak.Z infrardečo učenje funkcija: prilagodite z gumbi v Tuya Smart App.Če je vaše domače naprave, ni v blagovne znamke, seznam ali ne podpira, lahko uporabite to funkcijo, če želite kopirati gumb funkcij originalni daljinski upravljalnik App. (Opomba: DIY ne podpira glasovni nadzor), širok infrardeči daljinski nadzor obsega: nadzor ir gospodinjski aparati, oddaljenimi do 10 metrov v eni sobi, ki se lahko uporablja v večini dnevne sobe in spalnice, s široko paleto da izpolnjujejo zahteve večini družin.

2. Vgrajen temperature in vlage senzor, vgrajen v zaslon: Z vgrajeno tipalo, lahko veste, temperatura in vlažnost v prostoru v vsakem trenutku.In na podlagi njihovih vrednot, storite naknadno avtomatizacije.Na primer, smo lahko nastavite tudi ročno, 'vklopite klimatska naprava, ko je temperatura višja od 26°C, vklopite ogrevanje, ko je temperatura nižja od 5°C, in vklopite vlažilnik, ko je vlažnost zraka je nižja od 50%'.

3. App Remote Control: na Daljavo nadzor vaš gospodinjski aparati, kadarkoli, kjerkoli, z uporabo "Smart Life" app na svoj pametni telefon.Za primer: vklopite klimatska naprava v vašem domu vnaprej in uživajo udobno temperaturo, takoj ko prideš domov.

4.Enostaven za namestitev in dodali, da je app: Ko priključite kabel v napravo, napravo, ki bo vnesite nastavitve, nato konfigurirajte v APP.Celoten postopek traja le nekaj minut.

5. Glasovni nadzor: S povezovanjem z smart zvočniki, kot so Amazon Alexa, Google Doma, lahko nadzirate vaš gospodinjski aparati po glasu.Za primer: Alexa, pa na TV; OK!Google, nastavite toplote v tretji prestavi. (Bluetooth model nima ta funkcija)

6. Uporaba scenarijev in avtomatizacija: scenarij vsebuje 1 ali več actions.By ustvarjanje "scene", lahko nadzorujete več naprav z enim klikom; z dodajanjem "automations" in povezljivost z drugimi pametni dom naprav Wi-Fi remote lahko samodejno izvede dejanja, ki temeljijo na pogojih, kot so device status (stanje naprave, vreme in čas.

7. Časovnik in avtomatsko proženje: Po vaših življenjskih navad, nastavite čas stikala za vaš dom naprave, kot so čas, on/off klimatska naprava in on/off ogrevanje.

8. DIY: Če vaš aparat blagovna znamka ni na seznamu ali ni podprta, prosimo, prilagodite z gumbi v Tuya Smart App.

9. Nadzor tretjih strani: Deluje z Amazon Alexa, Google Assistant.By povezovanje app za Amazon Alexa, Google Doma, lahko nadzirate vaš gospodinjski aparati s svojim glasom. (Bluetooth model nima ta funkcija)

Izdelek parametre:

* Vhod: 5V/1A Micro USB BREZ Adapterja (za izmenični tok možnost)

* Infrardeči frekvenca: 38KHz

* Infrardeči daljinski nadzor razdalje: ≤10 m

* Povezava: Wi-Fi 2,4 GHz (IEEE802.11 b/g/n)

* Aplikacija: Tuya Pametne ali Smart Življenje

* Temperaturni razpon merjenja: 0℃-60℃

* Temperatura natančnost: ±1℃

* Vlažnost razpon merjenja: 0%RH-99%relativne vlažnosti

* Vlažnost natančnost: ±5%relativne vlažnosti

* Material: ABS

* Velikost: 65mm*65mm*17 mm

* Velikost zaslona: 40 mm*40 mm

seznam vsebine:

1 * Smart Sensor

1 * USB kabel

1 * Uporabniški Priročnik

opombe:

- Ni združljiva z domačimi napravami, ki uporabljajo RF daljinski upravljalniki.

- Ta izdelek je prepoznana kot univerzalni daljinski na Amazon Alexa , ne kot temperature in vlage senzor.

- Naši izdelki niso prikazani na Amazon Alexa , samo naprave dodali na naše izdelke, si lahko samo nadzor nad njimi za glas.

- Infrardeči žarki ne more prodreti stene, zato poskrbite, da ni nobenih ovir med infrardeči daljinski upravljalnik in infrardeča naprava.Torej, če želite za krmiljenje gospodinjskih aparatov, v različnih prostorih, boste morali namestiti enega .

- USB kabel je potreben za priključitev na napajanje, preverite pred naročilom. (Samo napaja z Micro USB kabel.)

Seznam:

USB podatkovni kabel x1 + priročnik x1 + smart sensor x1

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: diymore

Poreklo: Celinska Kitajska

Uporaba: Gospodinjstvo

Certificiranje: CE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki