Denarnih Sredstev Za pripravo Proračuna,Proračunska sredstva Za Denarni Sistem,12Pcs Proračun Listi In 24Pcs Samolepilne Etikete

0 ★
(0)

€13.41   €10.33

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m37278

Opis Izdelka

[PAKET VKLJUČUJE]12 x Denar Ovojnice, 12x Proračun Listi, 24 x Nalepke Nalepke.Proračuna za sledenje stanja, ki vam omogoča spremljanje glavni denarni vstopali in izstopali.

[12 EDINSTVENO ZASNOVO proračunskem]večnamensko UPORABO - Ti proračun ovojnice ne samo denar, ovojnice za gotovino!Uporabijo se lahko tudi kot potrdilo organizatorja, kupon organizator v torbici ali ovojnico organizator za znamke, preglede in opombe.Pretvorite vaše denarnice v pravi denar sistem denarnice.

[NEPREMOČLJIVA, TRPEŽNA, TRGANJE] Denar ovojnice so izdelani iz najvišje kakovosti PVC plastike, zelo močna in trpežna, odporna na trganje in solzenje, in še posebej odporna na obrabo.

[STROŠKE SLEDENJE LISTOV IN ETIKET]Uporabite 12 dvojno stranicami proračun tracker listi in 24 proračuna nalepke, da bi spremljali vaše stroške.Prenrediti vaš načrtovalec v pravi denar, organizator za denar in stroške tracker zvezek

[ŠIROKO UPORABO ]: Imeti gotovino, menice & kupon potni list, vstopnice, karte, katalogi, fotografije, opombe, nakupovalne sezname v eno preprosto priročno proračunskem za denarni sistem.Vzemite jo ven, kadarkoli, ko plačati ali označi svoj proračun.In ti ponovno ovojnice za gotovino so tudi odlično darilo za družino, prijatelji, sodelavci in otrok.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:plastika + papir

Vsebina Paketa:

12 x Denar Ovojnice

12 x Proračun Listov

24 x Nalepke Nalepke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki