Avtomobilski Žaromet, Leče Žarometa Auto Shell Kritje Za Chevrole Malibu 2012 2013 2014 2015 Auto Nadomestne Dele za Popravilo Orodja DIY

0 ★
(0)

€104.08

Na zalogi
Oznake:

dodatek malibu 2013, pnevmatike malibu 2013, ogledala malibu 2013, byd avto leta 2013, 2013 malibu radio, pnevmatike 2013 malibu, dekoracijo malibu 2013, malibu 2013 mat, 2013 malibu prenos, diktafon malibu 2013

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3706

Opis Izdelka

Avtomobilski Žaromet Objektiv Avtomobilski Žarometi Zamenjava Objektiva Auto Shell Kritje Za Chevrole Malibu 2012 2013 2014 2015 DIY

Opomba :

Morda boste morali plačati nekaj uvoz davka !!!!

Morda boste morali plačati nekaj uvoz davka !!!!

Morda boste morali plačati nekaj uvoz davka !!!! 1.Za Chevrolet Malibu 2015 2014 2013 2012 2.Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, plastike, okolju prijazna,lahka in trpežna.

3.Pregledna lupine, ki ne vplivajo na oddajanja svetlobe.

4.Izdelana iz visoko kakovostnega Polikarbonata (PC), plastični z zaščitno UV premaz, ki preprečuje porumenelost ali izginja.

5.Zaščitite vaš žarometi avtomobila iz razstavljanje, dustproof in nepremočljiva.

6.Eleganten videz, izgleda zelo kul.

7.Enostavno odstraniti in namestiti.

8.Vrhunska kakovost zagotovljena.

Specifikacija -Objektiv: Jasno -Količina: 1pcs(levo / desno Izbirno) -Material: Polikarbonat (PC) plastika-Umestitev na Vozilu: Spredaj, Levo, Desno

O Ladijski

-1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaj posebnega držav)

-2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

-3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

-4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

-5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

-6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev&Vračilo

--Obljubimo, da sedem-dan, izdelek nima nobenega razloga, da se vrnete, in morate zagotoviti, oblika in kakovost izdelka.

- Če imate več kot sedem dni, bomo šteje, da ste uporabili.Če morate vrniti nadomestilo, znesek bo povrnjen 90% zneska naročila, prosimo, sporočite.

--Tovornega prometa, ustvarjenega s vrnitev zgornjih dveh primerih bodo nosi kupec.Prosimo, da vedo, je to, moja stranka prijatelj.

- Če želite zamenjati izdelka, prosimo, contect nas po receiveing je 7 dni. - Če prejmete problematično pošiljke, se obrnite na nas takoj in potrditi z dokazi, bomo rešiti problem za vas.

- ČE je nimate model notranjosti, vas prosimo, da nas kontaktirate, preverili bomo za vas, in bo posodobitev veliko novih izdelkov tudi v prihodnje.Prosimo, da vprašanje!!

Dodatne Informacije

Primeren Za Žarnice: Žarometi

Vrsta Materiala: PP

Blagovna Znamka: PORBAO

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki