RMD-X8 pro-H 1:6V3 z Orodjem bldc Motor Robot za Exoskeleton Robot Pogona Dvojno Dajalnik Motorja Mobilni Robot za Avtomatizacijo Motornih

0 ★
(0)

€755.69

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m348440

Opis Izdelka

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas ,WhatsApp:+86 17773819932,Email:[email protected] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas ,WhatsApp:+86 17773819932,Email:[email protected]

Informacije o podjetju Informacije o Podjetju O NAS CUITURE

Suzhou Mikro Pogona Technology Co., Ltd.je bila ustanovljena avgusta leta 2020. Podjetje se nahaja v Huaqiao, Kunshan, ki bližini Šanghaju.Podjetje blagovna znamka je MyActuator.MyActuator je integrirano podjetje, specializirano za načrtovanje, simulacijo, raziskave in razvoj, montaža in prodaja robot pogoni in sistemi za nadzor.

Podjetje je izdelek matrika je bogat, z serije 5 stotine izdelkov.Vključno z RMD serije servo motorji, GF serije high-speed motorji, GB serija motorjev, UAV moč kompleti, dr KONGO vozniki, itd.Podjetja izdelki so pridobili mednarodno priznan CE in RoHS certifikati, in družba načrtuje, da ugotovi, 7 patentov v 2021. V 2022, namerava družba uporablja za high-tech podjetja.

Naši izdelki so široko uporabljajo v mobilni prenosni roboti, exoskeleton roboti, quadruped roboti, majhne robotske roke, AGV,Gimbal, itd.Izdelki so ne le dobro priporočenega obsega domačih kupcev, ampak tudi izvažajo v več kot 20 državah po vsem svetu, kot so zda, Evropa, Avstralija, Japonska, Južna Koreja in Singapur.In poglobljeno sodelovanje s City University of New York, Univerza za Znanost in Tehnologijo, Kitajska, Shanghai Tongji Univerzi, Harbin Institute of Technology, itd.

Zavezani smo k zagotavljanju bolj učinkovito in stabilno servo pogoni za bolj inteligentne tehnologije podjetja, ki se osredotočajo na miniaturized in inteligenten robot razdelitev polja in služijo robot era, ki je prišel.Naše Prednosti

1.MyActuator je integrirano podjetje, specializirano za

načrtovanje, simulacije, raziskave in razvoj, montaža

in prodaja robot pogoni in sistemi za nadzor

2.Izvažajo v več kot 20 državah po celem svetu, kot

kot so zda, Evropa, Avstralija, Japonska, Južna

Koreja in Singapur

3.Hitro odpošiljanje: Večina izdelkov, ki so na zalogi,OEM naročila

lahko sprejmejo, ki lahko izpolnjujejo različne potrebe kupcev Certifikati

Embalaža & Dostava PAKETA:

Standardni izvoz pakiranje kartonov.FAQ 1) Kako dolgo je vaš čas dostave?

Običajno 5-7 dni za vzorec ; 25-30days za maso naročila in 45-50days za prilagajanje proizvodov .Seveda ,natančno časom, depands na razlikujejo projekta. 2) Kakšen je vaš plačilni pogoji?

Sprejemamo paypal, T/T in L/C ;Plačilo =1000USD, 30% vnaprej ,ravnotežje, preden shippment. 3) ali ste zagotovili brezplačen vzorec?

To depands.Če imamo dolgoročno sodelovanje in stavite uradni da smo lahko dobavi novega izdelka vzorec za preiskave. 4) katere vrste izdelkov, ki jih nudijo?

Mi v glavnem zagotavljajo trajnega magneta, brušena enosmerni motorji(BLDC in PMSM) in motornega pogona sistema. 5) Lahko sprejmete OEM in ODM vrstnem redu, kaj pa MOQ?

Ja ,smo sprejeli OEM ali ODM ( vključno z motornimi in pogonski sistem prilagoditi);MOQ depands na zahteve.Na primer,samo spremenite logotip in motornih navijanje ,MOQ le 50pcs;če spremenite programsko opremo ali motorno strukturo ;MOQ ne manj kot 500pcs. 6) ali imate načrt za razvoj agent?

Pozdravljamo strokovne in usposobljene institucije za distribucijo naših izdelkov, smo vam z odlično dobička in celovite podpore.

Dodatne Informacije

Vhodna napetost: 24V-48V

Učinkovitost: IE 3

Komunikacija bus: Lahko

Reduktorjem tip: planetarni reduciranje

Stalni Tok(A): Je 3,75 A

Gradbeništvo: S Trajnim Magnetom

Kraj Izvora: Jiangsu, Kitajska

Hitrost(vrt / MIN): 160RPM

Številka Modela: RMD-X8 PRO-H 1

Komutacijskih: Brezkrtačnih

Nazivni Navor: 8N.m

Certificiranje: CE

Zaščito Funkcija: nepremočljiva

Uporaba: robot roko, quadruped robot

mehatronike: Integriran s kodirnik in voznik

Dajalnik tipa: 18bit magnetni dajalnik

Navor: 8N.m

Vrsta: Drugo

Blagovna Znamka: Vieruodis, myactuator

motor tip gonilnika: sensored foc nadzor

Poreklo: Celinska Kitajska

Garancija: 3months-1year

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki